fbpx
Skip to content Skip to footer

golfsemester till Portugal - Algarve

NAU Sao Rafael Suites

5/5

Golfpaket med prisgaranti

7 nätter från 11 495 DKK
Pris per person i DKK inkl. all-inclusive hotell, 5 golfrundor, flyg med resväska, handbagage och golfbag samt privat flygplatstransfer eller hyrbil.

För att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse kontaktar vi dig inom 24 timmar för att erbjuda din resa.

Detta är vad du får i ditt golfpaket:

Välj mellan 3 körfält
5 omgångar
Kurstyp: Park
Fri transfer till spåren
Allt inklusive

Inga dolda priser, inga kostsamma mellanhänder och inga extra kostnader.

Boende

Besök det femstjärniga Sao Rafael Suite Hotel, en oas av lyx och komfort i hjärtat av Algarve. Denna all-inclusive resort ligger nära den livliga staden Albufeira och bara 45 minuter från Faros flygplats och erbjuder den perfekta blandningen av avkoppling och aktivitet.
Sao Rafael har 105 elegant inredda rum, från dubbelrum till familjerum och sviter, och erbjuder en elegant och minimalistisk inredning. Alla rum är utrustade med luftkonditionering, minibar, satellit-TV och gratis WiFi. De har utsikt över antingen det hisnande havet eller de vackra medelhavsträdgårdarna.

Golfbanor


Alamos Golf Club Den 6.600 meter långa banan designades av den högt respekterade European Golf Design och även om banan är relativt öppen från tee är de stora greenerna extremt utmanande. De stora puttområdena är kända för sina branta sluttningar och skyddas av farliga bunkrar.

De förhöjda greenerna spelar in på denna bana, medan Alamos också kännetecknas av flera farliga vattenhinder; faktiskt är banan formad runt tre stora sjöar som ger både spänning och estetisk skönhet. Alamos har fått mycket beröm under sin korta tid i Algarve och är ett sant nöje att njuta av under en semester i detta golfparadis.


Morgado do Reguengo Golf Course Som de flesta nya resortbanor är Morgado do Reguengo byggd med en mängd olika tee-lägen; även om den mäter 7.300 meter från den längsta, finns det tee-lägen som passar alla golfare.

Trots banans öppna utseende vid första anblicken gör de naturliga hindren och de strategiskt placerade bunkrarna layouten mycket trevlig. Den är utspridd över många hektar landskap och är den perfekta platsen för att koppla av och fokusera på ditt spel.

Golfentusiaster kommer att uppskatta de gratis transfererna till de närliggande banorna Morgado, Alamos och Salgados, vilket gör Sao Rafael till en idealisk bas för en golfsemester i Portugal.

Restauranger och barer

Sao Rafael Suite Hotel erbjuder en kulinarisk resa med tre unika restauranger. Bufférestaurangen erbjuder ett brett urval av internationella och lokala rätter för alla måltider. À la carte-restaurangen ”Eataly” lyfter fram det bästa från det portugisiska och italienska köket, där gästerna kan njuta av autentiska smaker i en elegant miljö. Temarestaurangen erbjuder en speciell middagsupplevelse med varierande menyer och koncept.
För avkopplande drinkar och lättare måltider erbjuder Suites Lounge & Lobby Bar en sofistikerad atmosfär, medan uteserveringen låter dig njuta av den varma portugisiska solen.

Spa och fritid

Hotellets spa- och hälsocenter är en sann oas för avkoppling och förnyelse. Inomhuspoolen erbjuder en lugn tillflyktsort med temperaturkontrollerat vatten, perfekt för avkoppling året runt. Jacuzzin ger möjlighet att lindra ömma muskler efter en dag på golfbanan. Bastun och det turkiska badet erbjuder traditionella värmebehandlingar för att rengöra kropp och själ. För den som vill hålla sig i form under semestern finns ett fitnesscenter med modern träningsutrustning. Spaet erbjuder också en rad lyxiga behandlingar, från uppfriskande ansiktsbehandlingar till djup vävnadsmassage, alla utförda av erfarna terapeuter.
Utomhus finns tre inbjudande pooler omgivna av solterrasser, perfekta för att koppla av och njuta av solen. Tennisbanor ger möjlighet till aktiv underhållning.

Indikativa priser

Pris per person i DKK inkl. all-inclusive hotell, 5 golfrundor, flyg med resväska, handbagage och golfbag samt privat flygplatstransfer eller hyrbil.
7 nätter inkl. 5 x greenfeeDubbelrum
1 nov 2024 - 28 feb 2025från 11 495,- DKK
1 mars 2025 - 30 april 2025från 12 395 DKK
1 maj 2025 - 30 juni 2025från 14 095,- DKK
NAU Sao Rafael Suites ligger bara cirka 45 minuter från Faros flygplats

Få en offert på en golfsemester med en vistelse på NAU Sao Rafael Suites

Du kan alltid ringa Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
och få en förutsättningslös pratstund.

    Fyll i formuläret nedan och få en kostnadsfri offert

    Våra specialister är alltid redo att hjälpa dig att hitta de bästa priserna på marknaden.

    DIN INFORMATION

    NÄR VILL DU ÅKA?

    FÅR VI HÖRA LITE OM DIG?