fbpx
Skip to content Skip to footer

De mest underskattade golfdestinationerna i Europa

När det gäller golfresor tänker de flesta omedelbart på ikoniska destinationer som Skottland, Spanien eller Portugal. Men i Europa finns det många dolda pärlor som erbjuder enastående golfbanor och spektakulära naturupplevelser. Dessa underskattade golfdestinationer kan ge dig en lika oförglömlig upplevelse som de mer välkända platserna, ofta med färre turister och bättre golfreserbjudanden. I den här artikeln kommer vi att dyka in i några av Europas mest underskattade golfdestinationer och varför de är värda att överväga för din nästa golfsemester.

1. Polen – en gömd skatt i Persiska viken

Polen kanske inte är det första landet man tänker på när man funderar på golfsemester, men detta centraleuropeiska land erbjuder flera utmärkta golfbanor och fantastiska naturupplevelser.

Golf i Polen - Modry Las Golf Club

Modry Las Golfklubb

Modry Las Golf Club, designad av den legendariske Gary Player, är en av de mest imponerande golfbanorna i Polen. Den här banan ligger i natursköna omgivningar nära den tyska gränsen och erbjuder en unik blandning av skog och sjöar, vilket gör varje runda till en naturskön upplevelse.

Sand Valley Golf Resort

Sand Valley Golf Resort, som ligger nära Östersjökusten, är en annan dold pärla. Banan är designad med inspiration från klassiska linksbanor och har stora sandbunkrar och öppna fairways. Det milda klimatet gör det möjligt att spela nästan året runt, vilket gör det till ett perfekt val för golfsemester utanför säsongen.

Se våra golfresor till Polen här

2. Tjeckien – En upplevelse utöver det vanliga

Tjeckien är känt för sin vackra arkitektur och rika kulturhistoria, men landet har också mycket att erbjuda golfälskare.

Albatross Golf Resort

Albatross Golf Resort

Albatross Golf Resort är en av de bästa golfbanorna i Tjeckien och har varit värd för flera europeiska turneringar. Banan, som ligger nära Prag, kombinerar modern design med vackra landskap och erbjuder en utmanande upplevelse för golfare på alla nivåer.

Karlovy Vary Golf Resort

Karlovy Vary Golf Resort, som ligger i den berömda kurorten med samma namn, är en av de äldsta golfbanorna i Tjeckien. Denna bana är känd för sitt natursköna läge och sin historiska charm. Efter en golfrunda kan du njuta av de berömda termiska baden och de lyxiga spaanläggningarna i området.

Spela golf i Tjeckien – se våra golfpaket här

3. Österrike – Golf i storslagen natur

Österrike är känt för sina alper och vintersporter, men här finns också några fantastiska golfbanor som är värda att utforska.

Golf i Österrike - Diamond Country Club

Diamond Country Club

Diamond Country Club, som ligger nära Wien, är en av Österrikes mest prestigefyllda golfbanor. Banan har varit värd för flera internationella turneringar och är känd för sin utmärkta kvalitet och vackra omgivning. Med sina välskötta fairways och strategiskt placerade vattenhinder erbjuder Diamond Country Club en utmanande och naturskön golfupplevelse.

Adamstal Golfklubb

Golf Club Adamstal, som ligger i de österrikiska alperna, är en unik golfbana med ett spektakulärt läge. Banan är känd för sina dramatiska höjdskillnader och fantastiska vyer. Varje varv på Adamstal är en oförglömlig upplevelse där du kan njuta av den orörda naturen och den friska bergsluften.

Vill du åka på golfresa till Österrike? Få inspiration till din nästa golfsemester här: Golfsemester till Österrike

4. Slovakien – en dold golfpärla

Slovakien är en underskattad golfdestination som erbjuder några av de vackraste golfbanorna i Centraleuropa.

Penati Golf Resort

Penati Golf Resort

Penati Golf Resort, som ligger i Senica, är en av de bästa golfbanorna i Slovakien. Anläggningen har två 18-hålsbanor, Legend Course och Heritage Course, som båda erbjuder en utmärkt golfupplevelse. Legend Course, designad av Nicklaus Design, är känd för sina breda fairways och stora greener, medan Heritage Course erbjuder en mer traditionell golfupplevelse med sina natursköna omgivningar.

Black Stork Golf Resort

Black Stork Golf Resort, som ligger i Tatrabergen, är en av de mest spektakulära golfbanorna i Slovakien. Denna bana erbjuder fantastisk utsikt över bergen och en utmanande golfupplevelse. Med sina välskötta fairways och greener är Black Stork ett måste för alla golfälskare som vill uppleva golf i unik natur.

5. Slovenien – En oupptäckt golfpärla

Slovenien är känt för sin hisnande natur och vänliga människor, men det har också några fantastiska golfbanor som är värda att utforska.

Royal Bled Golf Course

Royal Bled Golf Course

Royal Bled Golf Course är en av de äldsta och mest prestigefyllda golfbanorna i Slovenien. Banan ligger i de vackra Julianska Alperna och erbjuder en oförglömlig golfupplevelse med sina natursköna omgivningar och utmanande layout. Royal Bled är känt för sin utmärkta kvalitet och är ett måste för alla golfälskare.

Golf Arboretum

Golf Arboretum, som ligger nära Ljubljana, är en annan dold pärla i Slovenien. Banan är känd för sin omväxlande terräng och vackra landskap. Med sina strategiskt placerade bunkrar och vattenhinder erbjuder Golf Arboretum en utmanande och naturskön golfupplevelse.

6. Ungern – ett överraskande golfresmål

Ungern är kanske mest känt för sina termiska bad och sitt rika kulturarv, men landet har också några fantastiska golfbanor som är värda att utforska.

Pannonia Golf & Country Club

Pannonia Golf & Country Club

Pannonia Golf & Country Club, som ligger nära Budapest, är en av de bästa golfbanorna i Ungern. Banan är känd för sina välskötta fairways och greener och sitt natursköna läge. Pannonia Golf & Country Club erbjuder en utmärkt golfupplevelse med sin utmanande layout och vackra omgivningar.

Zala Springs Golf Resort

Zala Springs Golf Resort, som ligger i västra Ungern, är en annan dold pärla. Banan är designad av Robert Trent Jones Jr och erbjuder en spektakulär golfupplevelse med sina breda fairways och stora greener. Med sina fantastiska omgivningar och utmärkta faciliteter är Zala Springs ett måste för alla golfälskare.

7. Kroatien – Golf i Adriatiska havets pärla

Kroatien är känt för sin vackra kust och sina historiska städer, men här finns också några fantastiska golfbanor som är värda att utforska.

Golf & Country Club Zagreb

Golf & Country Club Zagreb

Golf & Country Club Zagreb, som ligger i huvudstaden, är en av de bästa golfbanorna i Kroatien. Banan är känd för sina välskötta fairways och greener och sitt natursköna läge. Med sina strategiskt placerade bunkrar och vattenhinder erbjuder Golf & Country Club Zagreb en utmanande och naturskön golfupplevelse.

Adriatiska viken

Golf Adriatic, som ligger i Istrien, är en annan dold pärla. Banan erbjuder en spektakulär golfupplevelse med sina breda fairways och fantastiska utsikt över Adriatiska havet. Med sina utmärkta faciliteter och vackra omgivningar är Golf Adriatic ett måste för alla golfälskare.

8. Bulgarien – En dold golfpärla vid Svarta havet

Bulgarien är en underskattad golfdestination som erbjuder några av de vackraste golfbanorna i Europa.

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort, som ligger vid Svarta havet, är en av de mest spektakulära golfbanorna i Europa. Banan är designad av Gary Player och erbjuder en fantastisk golfupplevelse med sina dramatiska klippformationer och fantastiska utsikt över havet. Thracian Cliffs är ett måste för alla golfälskare som vill uppleva golf i en unik naturskön miljö.

BlackSeaRama Golf & Villas

BlackSeaRama Golf & Villas, som ligger nära de thrakiska klipporna, är en annan dold pärla. Banan är designad av Gary Player och erbjuder en spektakulär golfupplevelse med sina breda fairways och fantastiska utsikt över Svarta havet. Med sina utmärkta faciliteter och vackra omgivningar är BlackSeaRama ett måste för alla golfälskare.

Upptäck Europas dolda golfpärlor med Verti Golf Tours

Är du redo att upptäcka några av Europas mest underskattade golfdestinationer? På Verti Golf Tours erbjuder vi skräddarsydda golfresor till några av de mest spektakulära och dolda golfpärlorna i Europa. Vi ser till att du får en oförglömlig upplevelse med golfbanor i världsklass, lyxigt boende och oförglömliga kulinariska upplevelser.

Se våra utvalda golfdestinationer

Utforska våra noggrant utvalda golfdestinationer och hitta din nästa drömsemester. Vi har ett brett utbud av destinationer som passar alla smaker och preferenser. Kolla in våra utvalda golfdestinationer och börja planera din nästa golfsemester idag.

Bästa golfdestinationerna i Europa

Sök efter erbjudanden på golfresor

Letar du efter de bästa erbjudandena på golfresor? Vi erbjuder bra erbjudanden på golfsemester till några av Europas mest spektakulära golfdestinationer. Sök efter golfreserbjudanden och hitta din perfekta golfsemester till ett bra pris.

Europa är fullt av dolda golfpärlor som väntar på att bli upptäckta. Från Polens natursköna golfbanor till Bulgariens dramatiska kustlinje erbjuder dessa underskattade destinationer oöverträffade golfupplevelser och spektakulära landskap. Oavsett om du är ute efter en utmanande golfrunda eller bara vill njuta av den vackra omgivningen finns det något för alla golfälskare i Europas dolda golfpärlor.

Boka din nästa golfsemester med Verti Golf Tours och upptäck de mest underskattade golfdestinationerna i Europa. Med vår expertis och vårt engagemang för att leverera oförglömliga upplevelser kan du vara säker på en fantastisk golfsemester som överträffar dina förväntningar. Börja din resa idag och upptäck Europas dolda golfpärlor med Verti Golf Tours.