fbpx
Skip to content Skip to footer

golfresa till USA/Florida

Innisbrook Golf Resort

4/5

Golfpaket med prisgaranti

7 nätter från DKK 27.295,-
Pris per person i DKK inkl. hotell med frukostbuffé, daglig greenfee (på Island Course och South Course), flyg med resväska, handbagage och golfbag samt hyrbil.

För att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse kontaktar vi dig inom 24 timmar för att erbjuda din resa.

Detta är vad du får i ditt golfpaket:

63 hål
Daglig greenfee
Kurstyp: Park
Stanna på planen
Gourmet

Inga dolda priser, inga kostsamma mellanhänder och inga extra kostnader.

Boende

Innisbrook Golf Resort, som ligger i centrala västra Florida, erbjuder en unik golfupplevelse på denna fyrstjärniga resort. Från lyxiga rum till rymliga sviter, alla utrustade med de bekvämligheter du behöver för att säkerställa en bekväm vistelse och en autentisk amerikansk upplevelse. Anläggningen är känd för sin exemplariska kundservice, inklusive gratis conciergeservice och tillgång till alla anläggningens faciliteter. För längre vistelser erbjuder Innisbrook en rad rymliga semesterhus med ett stort kök och sittgrupp, perfekt för familjer och större grupper. Boendet skapar en avkopplande atmosfär med fullt utrustade kök, inbyggd bar och egen balkong eller terrass.

Golfbanor

Innisbrook Golf Resort erbjuder fyra fantastiska golfbanor designade av Lawrence Packard, inklusive den berömda Copperhead-banan, värd för PGA Championship. Som gäst på Innisbrook ingår alla golfrundor på Island Course och South Course. De har också en utmärkt 9-hålsbana, North Course. Alla 3 banorna erbjuder en sublim golfupplevelse i parklandskap. Som gäst får du också reducerad greenfee på mästerskapsbanan Copperhead Course, som rankas som en av de tuffaste banorna på PGA Tour.

Restauranger och barer

Innisbrook Resort erbjuder en mängd olika matalternativ med sex restauranger som serverar fantastisk mat för alla tillfällen. Packard’s Steakhouse är perfekt för en fin middag, där du kan njuta av berömda rätter som filet eller lobster tail. Om du vill ha en mer avslappnad atmosfär är Market Salamander Grille rätt plats för att njuta av traditionell amerikansk mat i en livlig miljö. Grill at Loch Ness erbjuder mat vid poolen med ett urval av grillade smörgåsar, sallader och hamburgare. Turnberry Pub är perfekt för en avslappnad bit mat eller en kall öl, och missa inte en solnedgång på Osprey Sports Bar, som erbjuder fantastisk utsikt över två av golfbanorna på Innisbrook.

Spa och fritid

Salamander Spa på Innisbrook Resort & Golf Club är 1.100 kvadratmeter stort. Här erbjuds ett komplett utbud av behandlingar, bland annat olika typer av massage. Anläggningens fullt utrustade fitnesscenter erbjuder gratis lektioner för anläggningens gäster. Ytterligare faciliteter inkluderar ett tenniscenter, cykeluthyrning och en pool.

Indikativa priser

Pris per person i DKK inkl. hotell med frukostbuffé, daglig greenfee (på Island Course och South Course), flyg med resväska, handbagage och golfbag samt hyrbil.
10 nätter inkl. daglig golfDubbelrum
26 september 2024 - 8 januari 2025från DKK 27.295,-.
Innisbrook Golf Resort ligger i Palm Harbor på Floridas västkust. Avståndet från Innisbrook Golf Resort till Orlando International Airport är en bilresa som vanligtvis tar cirka 1 timme och 45 minuter

Få en offert på en golfsemester med vistelse på Innisbrook Golf Resort

Du kan alltid ringa Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
och få en förutsättningslös pratstund.

    Fyll i formuläret nedan och få en kostnadsfri offert

    Våra specialister är alltid redo att hjälpa dig att hitta de bästa priserna på marknaden.

    DIN INFORMATION

    NÄR VILL DU ÅKA?

    FÅR VI HÖRA LITE OM DIG?