fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfresa till Italien - Norra Italien

Golf Hotell Castelconturbia

4/5

Golfpaket med prisgaranti

7 nätter från 9 995 DKK
Pris per person i DKK inkl. hotell med frukostbuffé, 4 rundor golf, flyg med resväska, handbagage och golfbag samt hyrbil.

För att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse kontaktar vi dig inom 24 timmar för att erbjuda din resa.

Detta är vad du får i ditt golfpaket:

27 hål
4 omgångar
Kurstyp: Park
Stanna på planen
Gourmet

Inga dolda priser, inga kostsamma mellanhänder och inga extra kostnader.

Boende

Upplev lyxig komfort och oöverträffad utsikt på Golf Hotel Castelconturbia, som erbjuder ett förtrollande panorama över Monte Rosa och de omgivande Alperna. Här finns 19 elegant inredda rum, alla utrustade med badrum, luftkonditionering, satellit-TV, värdeskåp, gratis Wi-Fi och utsikt.

Golfbanor

Golf Club Castelconturbia, som designades av Robert Trent Jones, slog sina första skott 1984 och är erkänd som en av Italiens finaste banor. Tre slingor med 9 hål vardera – Yellow, Blue och Red – kan kombineras för att skapa varierande spelupplevelser. Klubben erbjuder utmärkta träningsfaciliteter, inklusive en 30-håls driving range och en 18-håls putting green. Den mest prestigefyllda kombinationen på Castelconturbia, de blå och gula banorna, sträcker sig mer än 6200 meter från back tees. Den böljande banan erbjuder en stor utmaning med massor av vattenhinder som ligger och väntar. Låt dig inte luras av de stora greenerna; de är svåra att läsa och kan vara oförlåtande.

Restauranger och barer

Restaurangen har en täckt terrass med magnifik utsikt över tre golfbanor. Här kan du njuta av specialiteter från både regionala och internationella rätter samt viner av högsta kvalitet från den omfattande vinkällaren. Restaurangens läge garanterar en extremt trevlig middagsupplevelse, oavsett om du väljer den pittoreska utsikten från terrassen eller den raffinerade omgivningen i den öppna spisens lounge, allt i naturens lugna ljud. Endast förstklassiga ingredienser från lokala producenter används. I poolområdet finns en snackbar där du kan beställa en Club Sandwich eller en lättare maträtt att avnjuta med en svalkande drink.

Spa och fritid

Efter en intensiv dag med golf kan du koppla av i den stora utomhuspoolen i trädgården. Ladda upp kropp och själ med rätt avkoppling i en behaglig miljö. Besök en av de många vingårdarna i området och fördjupa dig i den spännande historien och smaka på de gyllene dropparna.

Indikativa priser

Pris per person i DKK inkl. hotell med frukostbuffé, 4 rundor golf, flyg med resväska, handbagage och golfbag samt hyrbil.
7 nätter inkl. 4 x greenfeeDubbelrum
13 maj 2024 - 15 jul. 2024från 11.295,- DKK
16 jul. 2024 - 31 augusti 2024från 9 995,- DKK
1 september 2024 - 31 oktober 2024från 11.295,- DKK
1 november 2024 - 17 november 2024från 9 995,- DKK
Golf Hotel Castelconturbia ligger i den natursköna Piemonte-regionen i norra Italien, nära staden Agrate Conturbia. Detta område är känt för sin lugna atmosfär och vackra landskap, vilket gör det till en idealisk plats för golfentusiaster som vill ha en avkopplande upplevelse omgiven av natur. Avståndet från Golf Hotel Castelconturbia till Malpensa Airport är cirka 25 minuter med bil.

Få en offert på en golfsemester med vistelse på Golf Hotel Castelconturbia

Du kan alltid ringa Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
och få en förutsättningslös pratstund.

    Fyll i formuläret nedan och få en kostnadsfri offert

    Våra specialister är alltid redo att hjälpa dig att hitta de bästa priserna på marknaden.

    DIN INFORMATION

    NÄR VILL DU ÅKA?

    FÅR VI HÖRA LITE OM DIG?