fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfresa till Italien - Norra Italien

Bogogno Golf Resort

3/5

Golfpaket med prisgaranti

7 nätter från 10 595 DKK
Pris per person i DKK inkl. hotell med frukostbuffé, 4 rundor golf, flyg med resväska, handbagage och golfbag samt hyrbil.

För att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse kontaktar vi dig inom 24 timmar för att erbjuda din resa.

Detta är vad du får i ditt golfpaket:

36 hål
4 omgångar
Kurstyp: Park
Stanna på planen
Gourmet

Inga dolda priser, inga kostsamma mellanhänder och inga extra kostnader.

Boende

Bogogno Golf Resort öppnade 2014 och är ett miljövänligt hotell som byggts med naturliga, återvinningsbara material och avancerad teknik. Med 32 rum, en restaurang, två barer, två golfbanor på området och utmärkta fritidsfaciliteter är anläggningen en av de mest prestigefyllda i norra Italien. Det moderna och tidsenliga hotellet har rum i olika storlekar, alla med en privat terrass med utsikt över det 18:e hålet på Bonora-banan eller golfklubbens pool. Besök Bogogno Golf Resort för en unik kombination av lyxig avkoppling, utmanande golf och exceptionell italiensk gästfrihet i hjärtat av norra Italiens hisnande natur.

Golfbanor

Bogogno Golf Resort erbjuder två 18-håls golfbanor på plats: Bonora Course och Del Conte Course. Båda banorna erbjuder variation och utmaningar och är högt ansedda som några av de finaste i Italien, i böljande terräng med enastående utsikt.

Restauranger och barer

Njut av utsökta rätter inspirerade av Piemonte-traditionen i restaurangen ”What Else?”, som har en terrass med utsikt över golfbanorna. Med fokus på högkvalitativa ingredienser och hälsosamma råa rätter är det enkla och raffinerade matutbudet utmärkt.

Spa och fritid

Bogogno Golf Resort har utmärkta fritidsfaciliteter, tennisbanor, padelbanor, en utomhuspool och jacuzzi som är tillgängliga för hotellets gäster. Området erbjuder olika vinprovningar och ostprovningar, med lokala specialiteter som är ett måste att prova på närliggande restauranger. Modehuvudstaden Milano ligger också inom en timmes bilresa med ett urval av attraktioner och sevärdheter. Alternativt kan du besöka den fantastiska Lago Maggiore.

Indikativa priser

Pris per person i DKK inkl. hotell med frukostbuffé, 4 rundor golf, flyg med resväska, handbagage och golfbag samt hyrbil.
7 nätter inkl. 4 x greenfeeDubbelrum
1 maj 2024 - 30 juni 2024från 12 795 DKK
1 juli. 2024 - 31 aug. 2024från 10 595 DKK
1 september 2024 - 31 oktober 2024från 12 795 DKK
1 november 2024 - 30 november 2024från 10 595 DKK
Anläggningen ligger i staden Bogogno, vid foten av bergskedjan Monte Rosa Massif, mindre än 40 minuter från Malpensa flygplats.

Få en offert på en golfsemester med vistelse på Bogogno Golf Resort

Du kan alltid ringa Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
och få en förutsättningslös pratstund.

    Fyll i formuläret nedan och få en kostnadsfri offert

    Våra specialister är alltid redo att hjälpa dig att hitta de bästa priserna på marknaden.

    DIN INFORMATION

    NÄR VILL DU ÅKA?

    FÅR VI HÖRA LITE OM DIG?