fbpx
Skip to content Skip to footer

golfresa till Italien - Sicilien

Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa

4/5

Golfpaket med prisgaranti

7 nätter från 9 995 DKK
Pris per person i DKK inkl. hotell med halvpension, 5 golfrundor, flyg med resväska, daglig avgång till SPA, handbagage och golfbag samt privat flygplatstransfer.

För att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse kontaktar vi dig inom 24 timmar för att erbjuda din resa.

Detta är vad du får i ditt golfpaket:

18 hål
5 omgångar
Kurstyp: Park
Stanna på planen
Halvpension

Inga dolda priser, inga kostsamma mellanhänder och inga extra kostnader.

Boende

Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa ligger inbäddat mellan Etna, Nebrodi Park och Alcantara och har ett unikt och avskilt läge som banar väg för en verkligt unik golfupplevelse. Med sina omfattande faciliteter och vackra golfbana på plats är denna resort bland de allra bästa golfresorterna i landet.
Resorten har 98 rum och sviter, alla avskilda och lugnt belägna. Rummen består av sviter med utsikt, juniorsviter med loft, deluxe-rum och klassiska rum, alla inredda i modern och elegant stil med maximal komfort.
Standardrummen har Wi-Fi, platt-TV och luftkonditionering.

Att besöka de olika sevärdheterna och omgivningarna är ett måste, inte minst en resa till Europas högsta aktiva vulkan. Ta dig till denna unika plats på UNESCO:s världsarvslista där du under klara dagar kan blicka ut över horisonten med utsikt över de Eoliska öarna och Malta. En annan plats som rekommenderas varmt är Alcantara Gorges, en skönhet som bildats av lava.

Andra spännande aktiviteter i närheten av Il Picciolo är guidade alpina vandringar, segling, vinprovning, bergsklättring, forsränning och helikopterturer.

Besök Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa för en oförglömlig golfupplevelse där du kan kombinera sport med natursköna upplevelser och kulturell berikning på vackra Sicilien.

Golfbanor

Denna imponerande 4-stjärniga resort är hem till Il Picciolo Golf Club, Siciliens första 18-håls golfbana. Banan, som har anor från 1989, kännetecknas av sitt lavalandskap och erbjuder utmärkta faciliteter i hela klubbområdet för din bekvämlighet.
Med sina 5.868 meter från back tee erbjuder banan en lämplig utmaning för den erfarne spelaren utan att vara överväldigande för nybörjaren. Banan är också traditionsrik och har stått värd för både Sicilian Ladies Italian Open och Sicilian Senior Open. Klubbhuset ligger 650 meter över havet och här kan du njuta av utsikten över det omgivande landskapet medan du minns dagens runda över en välförtjänt drink. Denna golfbana kombinerar sportsliga utmaningar med oöverträffade naturupplevelser, vilket gör den till ett perfekt val för både seriösa golfare och nybörjare som vill njuta av spelet i spektakulära omgivningar.

Restauranger och barer

I hotellets restaurang, Il Picciolo Restaurant, kan gästerna fördjupa sig i smakerna och dofterna från Sicilien. Maträtterna speglar det verkliga Sicilien, med lokalt odlade ingredienser och en omfattande vinlista i en sofistikerad och elegant atmosfär. Dessutom kan gästerna också njuta av andra mat- och dryckesalternativ, inklusive La Ghlandala, Il Pameto i klubbhuset och loungebaren (Birdie Bar).

Spa och fritid

Faciliteterna på Il Picciolo stannar inte vid de många restaurangerna. Det finns också ett spa, inomhus- och utomhuspooler och några fantastiska cykelleder som rekommenderas varmt.

SPA Il Picciolo erbjuder gästerna ett uppladdningscenter med olika spafaciliteter till hands. Med bastu, hamamområde, vattenparadisområde, jacuzzi, vattenterapipool, relaxavdelning, fitnessområde och naturligtvis individuella behandlingsrum finns det oändliga möjligheter till avkoppling.

Indikativa priser

Pris per person i DKK inkl. hotell med halvpension, 5 golfrundor, flyg med resväska, daglig avgång till SPA, handbagage och golfbag samt privat flygplatstransfer.
7 nätter inkl. 5 x greenfeeDubbelrum
3 augusti 2024 - 2 november 2024från 10 795 DKK
3 november 2024 - 16 november 2024från 9 995,- DKK
1 april 2025 - 15 juni 2025från 11 495,- DKK
16 juni 2025 - 1 augusti 2025från 10 695 DKK
Il Picciolo gränsar till det berömda Etna-berget, cirka en timme från Catania Fontanarossa Airport och den närmaste staden Catania.

Få en offert på en golfsemester med en vistelse på Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa

Du kan alltid ringa Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
och få en förutsättningslös pratstund.

    Fyll i formuläret nedan och få en kostnadsfri offert

    Våra specialister är alltid redo att hjälpa dig att hitta de bästa priserna på marknaden.

    DIN INFORMATION

    NÄR VILL DU ÅKA?

    FÅR VI HÖRA LITE OM DIG?