fbpx
Skip to content Skip to footer

golfsemester till Spanien - Malaga

Hotell Encinar de Sotogrande

4/5

Golfpaket med prisgaranti

7 nätter från DKK 10.795,-
Pris per person i DKK inkl. hotell med frukostbuffé, 3 golfrundor (La Reserva Sotogrande, San Roque Old och Hacienda Links), flyg med resväska, handbagage och golfbag samt hyrbil.

För att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse kontaktar vi dig inom 24 timmar för att erbjuda din resa.

Detta är vad du får i ditt golfpaket:

54 hål
3 rundor
Banor för mästerskap
Nära till spår
Gourmet

Inga dolda priser, inga kostsamma mellanhänder och inga extra kostnader.

Boende

Hotel Encinar de Sotogrande, ett fyrstjärnigt hotell, har ett perfekt läge för att spela på några av de bästa golfbanorna på Costa del Sol, samtidigt som det är lätt att ta sig till kilometerlånga sandstränder och kristallklart vatten. Hotellet ligger i det berömda området Sotogrande, bara 90 minuter från Malaga flygplats, och omges av utmärkta golfmöjligheter. Med banor som Real Sotogrande, La Reserva och den berömda Valderrama-banan från Ryder Cup 1997 precis utanför dörren är du garanterad en unik golfupplevelse. Hotellet har rymliga och bekväma rum som har totalrenoverats, en fantastisk trädgård där du kan koppla av med utsikt över La Cañada Golf Course, samt en pool och poolbar-restaurang för att säkerställa maximal avkoppling under din golfsemester. Hotellet har 106 rum, alla modernt inredda och möblerade i en stil som passar ett fyrstjärnigt kvalitetshotell. Den ursprungliga byggnaden i amerikansk stil från 1960-talet har nyligen genomgått en omfattande renovering, vilket har förbättrat både rummen och de gemensamma utrymmena avsevärt. Med fantastiska faciliteter och oöverträffad utsikt över Medelhavskusten och Gibraltarklippan kommer Hotel Encinar de Sotogrande att se till att du får en autentisk andalusisk upplevelse under en golfresa i södra Spanien.

Golfbanor

San Roque Club, Old Course: San Roques Old Course öppnades officiellt 1990 och designades av den legendariske Dave Thomas, mannen bakom många stora projekt både hemma och utomlands. Efter en översyn av bunkrarna av Seve Ballesteros var Old Course värd för några av de bästa proffsen på European Tour vid Spanish Open 2005. Banan är krävande och utmanande, med snäva, sluttande fairways som slingrar sig genom korkträden som har gjort den berömd och erbjuder otrolig utsikt över de omgivande bergen. For-9 är den mest spektakulära, den går över böljande kullar och kräver modiga strider över de djupa ravinerna. De sista hålen passerar de glittrande sjöarna i centrum av anläggningen och ger en avslutning som är lika vacker som den är utmanande. Med en internationellt erkänd golfakademi och två av regionens finaste mästerskapsbanor är ett besök på San Roque Club en viktig del av varje bra golfsemester i södra Spanien. San Roque Club kombinerar tekniskt utmanande golf med magnifika naturlandskap och är ett måste för alla passionerade golfare. La Reserva Golf Club: La Reserva Golf Club, ritad av den amerikanske arkitekten Cabell B. Robinson, känd för flera framstående projekt längs den andalusiska kusten som La Cala och Alcaidesa Links, är en riktig pärla i golfvärlden. Banan sträcker sig imponerande 6.700 meter från mästerskapsteeerna och erbjuder en krävande golfutmaning. Som de flesta moderna resortbanor har La Reserva ett brett utbud av tees för att säkerställa att golfare på alla nivåer kan hitta lämpliga utmaningar och njuta av spelet. La Reserva kännetecknas av sina generösa fairways och stora, böljande greener som skyddas av stora områden med imponerande vit sand. Med magnifik utsikt över bergen och den fantastiska Medelhavskusten är det ingen överraskning att La Reserva är högt ansedd. Banan är erkänd som en av de bästa i Spanien och erbjuder en unik golfupplevelse där skönhet och utmaning går hand i hand. Besök La Reserva Golf Club för en oförglömlig golfrunda i hjärtat av vackra Andalusien, där spektakulära landskap och förstklassiga anläggningar samlas för att skapa den perfekta golfutflykten. La Hacienda Links: La Hacienda Links sticker ut med sin tydliga kustkaraktär, vilket tydligt syns i designen av den brittiska duon Peter Alliss och Clive Clark. Banan innehåller även typiska skotska element som ginstbuskar och ljung. Föreställ dig glädjen av att spela en linksbana i skotsk stil, men istället för kyligt regn och vind kan du njuta av det varma andalusiska solskenet! Upplev den unika kombinationen av skotsk links-stil och sydspansk charm på La Hacienda Links. Den här banan är perfekt för golfare som vill utmana sitt spel på en bana som inte bara erbjuder exceptionell design och natur, utan också historisk rikedom och spektakulära landskap. Besök La Hacienda Links för en minnesvärd golfupplevelse i hjärtat av det vackra Andalusien, där varje slag är en hyllning till sporten.

Restauranger och barer

Restaurangen på plats serverar ett urval av lokala råvaror som tillagas dagligen. Frukostbuffén erbjuder ett brett urval av naturliga juicer, bakverk, kallskuret, ostar, frukt, yoghurt, bröd och mycket mer. Efter golfen kan du svalka dig i restaurangen och baren vid poolen med en drink eller två och kanske ett mellanmål från snackmenyn.

Spa och fritid

Hotellets gäster kan njuta av fritidsfaciliteterna på plats, som inkluderar en utomhuspool med solterrass, tennisbana och möjlighet att utforska området med cykel.

Indikativa priser

Pris per person i DKK inkl. hotell med frukostbuffé, 3 golfrundor (La Reserva Sotogrande, San Roque Old och Hacienda Links), flyg med resväska, handbagage och golfbag samt hyrbil.
7 nätter inkl. 3 x greenfee (La Reserva Sotogrande, San Roque Old och Hacienda Links)Dubbelrum
1 juni 2024 - 31 juli 2024från 12 695 DKK
1 augusti 2024 - 31 augusti 2024från 13 795,- DKK
1 september 2024 - 30 september 2024från 11 995,- DKK
1 november 2024 - 31 december 2024från 10 795 DKK
Hotel Encinar de Sotogrande är vackert beläget i det exklusiva Sotogrande-området i Spanien, nära Costa del Sols berömda golfbanor. Hotellet ligger cirka 90 minuters bilresa från Malaga flygplats.

Få en offert på en golfsemester med vistelse på Hotel Encinar de Sotogrande

Du kan alltid ringa Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
och få en förutsättningslös pratstund.

    Fyll i formuläret nedan och få en kostnadsfri offert

    Våra specialister är alltid redo att hjälpa dig att hitta de bästa priserna på marknaden.

    DIN INFORMATION

    NÄR VILL DU ÅKA?

    FÅR VI HÖRA LITE OM DIG?