fbpx
Skip to content Skip to footer

golfsemester till Portugal - Algarve

NH Marina Portimão Resort

4/5

Golfpaket med prisgaranti

7 nätter från DKK 9.795,-
Pris per person i DKK inkl. hotell med frukostbuffé, 5 golfrundor (välj mellan Alamos GC och Morgado GC), flyg med resväska, handbagage och golfbag samt privat flygplatstransfer eller hyrbil.

För att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse kontaktar vi dig inom 24 timmar för att erbjuda din resa.

Detta är vad du får i ditt golfpaket:

36 hål
5 omgångar
Kurstyp: Park
Bo vid havet
Gourmet

Inga dolda priser, inga kostsamma mellanhänder och inga extra kostnader.

Boende

NH Marina Portimão Resort är ett fantastiskt 4-stjärnigt hotell i den vackra staden Portimão. Anläggningen består av 196 studior, lägenheter och familjerum med pool- eller havsutsikt och ett fantastiskt urval av restauranger och barer på anläggningen.

Det finns totalt 196 rum och lägenheter, fördelade på 139 studior, 45 lägenheter med ett sovrum, 12 lägenheter med två sovrum och 2 specialanpassade rum för gäster med funktionshinder. Alla rum har gott om utrymme och är indelade i separata vardagsrum och sovrum, och alla har gratis höghastighets Wi-Fi.

Rummen har ett pentry och en balkong eller terrass om de ligger på bottenvåningen, med pittoresk utsikt över marinan eller poolen. Studiorna på resorten är perfekta för en parsemester, medan familjerummen erbjuder mer utrymme.

Golfbanor

Det finns 31 fantastiska golfbanor i regionen, varav nio ligger inom 20 kilometer från NH Marina Portimao. Detta inkluderar Alamos Golf Club, Salgados Golf Course och Morgado Golf Course.


Alamos Golf Club Den 6.600 meter långa banan designades av den högt respekterade European Golf Design och även om banan är relativt öppen från tee är de stora greenerna extremt utmanande. De stora puttområdena är kända för sina branta sluttningar och skyddas av farliga bunkrar.

De förhöjda greenerna spelar in på denna bana, medan Alamos också kännetecknas av flera farliga vattenhinder; faktiskt är banan formad runt tre stora sjöar som ger både spänning och estetisk skönhet. Alamos har fått mycket beröm under sin korta tid i Algarve och är ett sant nöje att njuta av under en semester i detta golfparadis.


Morgado do Reguengo Golf Course Som de flesta nya resortbanor är Morgado do Reguengo byggd med en mängd olika tee-lägen; även om den mäter 7.300 meter från den längsta, finns det tee-lägen som passar alla golfare.

Trots banans öppna utseende vid första anblicken gör de naturliga hindren och de strategiskt placerade bunkrarna layouten mycket trevlig. Spridd över flera hektar landskap är det den perfekta platsen för att koppla av och fokusera på ditt spel.

Restauranger och barer

Det finns tre restauranger och två barer på anläggningen, som erbjuder allt från snacks och drinkar under dagen till en perfekt tillagad biff till middag. Deck Restaurant erbjuder lokala rätter, medelhavsrätter och internationella rätter med en vacker utsikt över hamnen. Njut av deras showkök där du kan se din mat tillagas live!

Unna dig en utsökt, färsk och krispig pizza på Sunset Pizzeria eller besök T-Bone Tender Steakhouse and Premium Bar för en mer intim och avslappnad atmosfär. Här hittar du ett urval av läckra cocktails och en rad kötträtter, alla tillagade till perfektion. Njut av allt medan du njuter av utsikten över floden Arade och marinan i Portimao.

Itaka Pool Bar eller Aqua Bar erbjuder ett urval av svalkande drycker eller lätta snacks som håller dig igång fram till middagen! Observera att Itaka Bar endast är öppen under sommaren.

Spa och fritid

Koppla av efter en bra golfrunda vid poolen eller besök 24-timmars fitnesscenter.
Med Portimãos marina och de vackra stränderna precis utanför hotellet kan du besöka detta under din golfsemester.

Indikativa priser

Pris per person i DKK inkl. hotell med frukostbuffé, 5 golfrundor (välj mellan Alamos GC och Morgado GC), flyg med resväska, handbagage och golfbag samt privat flygplatstransfer eller hyrbil.
7 nätter inkl. 5 x greenfeeDubbelrum
1 september 2024 - 30 september 2024från 11 395 DKK
1 oktober 2024 - 31 mars 2025från 9 795,- DKK
1 april 2025 - 31 maj 2025från 10 595 DKK
1 juni 2025 - 30 juni 2025från 11 995,- DKK
NH Marina Portimão Resort ligger i Alvor, Algarve, 75 km från Faros internationella flygplats.

Få en offert på en golfsemester med en vistelse på NH Marina Portimão Resort

Du kan alltid ringa Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
och få en förutsättningslös pratstund.

    Fyll i formuläret nedan och få en kostnadsfri offert

    Våra specialister är alltid redo att hjälpa dig att hitta de bästa priserna på marknaden.

    DIN INFORMATION

    NÄR VILL DU ÅKA?

    FÅR VI HÖRA LITE OM DIG?