fbpx
Skip to content Skip to footer

golfsemester till Spanien - Huelva

Hotel Nuevo Portil Golf

4/5

Golfpaket med prisgaranti

7 nätter från 8 995 DKK
Pris per person i DKK inkl. hotell med halvpension, fri golf inkl. trolley, flyg med resväska, handbagage och golfbag, samt privat flygplatstransfer eller hyrbil.

För att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse kontaktar vi dig inom 24 timmar för att erbjuda din resa.

Detta är vad du får i ditt golfpaket:

18 hål
Fri golf
Typ av kurs: Park
Live på banan
Halvpension

Inga dolda priser, inga kostsamma mellanhänder och inga extra kostnader.

Boende

Detta hotell, som öppnades 2002, har tre våningar och erbjuder totalt 69 mysiga dubbelrum.
Hotellet har en bar, en egen pub och en luftkonditionerad gourmetrestaurang med à la carte-meny. WiFi finns tillgängligt på hela hotellet. Gästerna kan också dra nytta av rumsservice, tvättservice och hotellets parkering och garage. I den vackra utomhusträdgården kan du ta en avkopplande promenad och varva ner.

Detta bekväma strandhotell ligger mittemot Nuevo Portils 18-håls golfbana, endast åtskilt av en pinjeskog och en väg från den vackra stranden. Om du vill ligga på stranden eller ta en simtur i det azurblå havet ligger stranden bara ca 200 meter bort. Portal Beach ligger ca en halv kilometer bort. Det finns gott om idrottsanläggningar och fritidsaktiviteter i området.

De bekväma rummen har eget badrum med hårtork och badrock, telefon, satellit-TV, minibar, luftkonditionering, individuell uppvärmning och värdeskåp. Rummen är smakfullt inredda och alla har balkong eller terrass.

Golfbanor

Nuevo Portil är en 46 hektar stor par 71-bana på 6 040 meter som ritades av Alfonso Vidaor och som kännetecknas av breda fairways och mjuka greener. Banan ligger i naturområdet Marismas del Piedras och Flecha de El Rompido. En golfbana som Hotel Nuevo Portils gäster kommer att njuta av till fullo. Här finns också ett stort övningsområde, driving range, Pitch & Putt, övningsbunker och omklädningsrum med individuella skåp, pro shop och golfskola. Ett ikoniskt hål är hål 2, vars tee har spektakulär havsutsikt. Så allt som allt behöver du bara fokusera på en sak: att njuta av din vistelse.

Restauranger och barer

I restaurangen och kaféet kan du njuta av en utsökt frukostbuffé med ett brett urval, ta en kopp kaffe eller en lättare maträtt i snackbaren och njuta av en utsökt middag i à la carte-restaurangen eller njuta av 24-timmars rumsservice på rummet.

Spa och fritid

Hotellet har swimmingpool, snackbar, solterrass med solstolar och parasoller, bastu, ångbad, turkiskt bad, massage, behandlingar och terapi. Det finns också kroppsvårdsfaciliteter och ett vackert spaområde. På stranden kan du njuta av det fina vädret och koppla av. För dem som vill hålla sig i form finns det ett fitnesscenter och en golfbana intill.

Indikativa priser

Pris per person i DKK inkl. hotell med halvpension, fri golf inkl. trolley, flyg med resväska, handbagage och golfbag, samt privat flygplatstransfer eller hyrbil.
7 nätter. inkl. obegränsad golfDubbelrum
22 september 2024 - 7 oktober 2024från 8 995,- DKK
8 oktober 2024 - 23 november 2024från 9 995,- DKK
15 februari 2025 - 7 mars 2025från 8 995,- DKK
8 mars 2025 - 26 april 2025från 9 995,- DKK
27 april 2025 - 24 maj 2025från 8 995,- DKK
21 september 2025 - 10 oktober 2025från 8 995,- DKK
11 oktober 2025 - 22 november 2025från 9 995,- DKK
Hotel Nuevo Portil Golf ligger i den natursköna regionen Nuevo Portil i provinsen Huelva, bara en kort bilresa från den charmiga kuststaden Huelva i sydvästra Spanien. Faro Airport, som ligger i Portugal, är ungefär 110 kilometer från Hotel Nuevo Portil Golf. Resan från flygplatsen till hotellet tar vanligtvis ca 1 timme och 15 minuter med bil.

Få en offert på en golfsemester med vistelse på Hotel Nuevo Portil Golf

Du kan alltid ringa Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
och få en förutsättningslös pratstund.

    Fyll i formuläret nedan och få en kostnadsfri offert

    Våra specialister är alltid redo att hjälpa dig att hitta de bästa priserna på marknaden.

    DIN INFORMATION

    NÄR VILL DU ÅKA?

    FÅR VI HÖRA LITE OM DIG?