fbpx
Skip to content Skip to footer

golfsemester till Spanien - Huelva

Isla Canela Golf Hotel

4/5

Golfpaket med prisgaranti

7 nätter från 9 795 DKK
Pris per person i DKK inkl. hotell med halvpension, 5 rundor golf, flyg med resväska, handbagage och golfbag samt privat flygplatstransfer.

För att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse kontaktar vi dig inom 24 timmar för att erbjuda din resa.

Detta är vad du får i ditt golfpaket:

36 hål
5 omgångar
Kurstyp: Park/Links
Stanna på planen
Halvpension

Inga dolda priser, inga kostsamma mellanhänder och inga extra kostnader.

Boende

Isla Canela Golf Hotel ligger i centrum av den pittoreska Isla Canela Golf och erbjuder en lugn och fridfull atmosfär. Hotellet ligger nära den hisnande stranden och gör det enkelt för gästerna att njuta av kustens skönhet.
Hotel Isla Canela är vackert inrett med 58 eleganta rum och andalusisk arkitektur, varav fyra familjerum och 54 dubbelrum. Beläget mellan 17. och Rummen ligger vid det 18:e hålet på golfbanan Isla Canela och är generöst inredda med fantastisk utsikt över den omgivande banan.

Golfbanor



Golfbanor på Isla Canela Golf Isla Canela Old Course Isla Canela Old Course öppnade 1993 och välkomnar varmt spelare på alla nivåer och erbjuder en mängd spännande utmaningar. Oavsett om du är amatör eller låghandikappare erbjuder denna bana en uppfriskande upplevelse.
När du rör dig genom banan kommer du att upptäcka att den är lätt att gå, omgiven av vackra naturområden.

Banan har en mysig och unik atmosfär, med farbara kanaler som korsar banorna och palmer, eukalyptusträd, olivträd och apelsinträd som pryder omgivningen. Experter har berömt banan för dess bekväma och mångsidiga layout, vilket kan tillskrivas dess strategiskt placerade utslagsplatser och rymliga greener.


Isla Canela Links Isla Canela Links öppnades 2007 och erbjuder hisnande vyer som kommer att göra dig imponerad. De omsorgsfullt underhållna fairways och oförglömliga hålen ger en verkligt anmärkningsvärd golfupplevelse. När du väljer Isla Canela Links för din golfsemester i Spanien är du garanterad en oförglömlig golfrunda.

En av de viktigaste egenskaperna hos Isla Canela Links är dess breda och öppna fairways, som påminner om den amerikanska stilen. Men låt inte rymligheten lura dig. De förhärskande vindarna från Guadiana-floden spelar ofta golfare ett spratt, vilket gör det svårt att hålla en jämn poäng. Med en längd på 6 540 meter är Isla Canela Links utan tvekan en krävande golfbana. Men se till att det aldrig blir enformigt eller repetitivt.

Restauranger och barer

Hotellets restaurang Thebussem erbjuder enastående mat och service, en blandning av medelhavsinfluenser och internationella influenser med exotiska och kreativa tekniker och ingredienser av finaste kvalitet. Thebussem erbjuder den bästa utsikten över golfbanan och portugisiska Algarve, och den idylliska miljön i kombination med omsorgsfull presentation är en överraskning för alla sinnen.

Spa och fritid

Isla Canela Golf ligger på den pittoreska ön Isla Canela, som ligger utanför kusten vid Costa de la Luz i södra Spanien. Golfbanan är omgiven av vackra landskap med utsikt över havet och naturreservatet Marismas de Isla Cristina. Den närbelägna staden Ayamonte erbjuder charmig arkitektur, autentiska restauranger och en livlig kultur, medan de närbelägna stränderna inbjuder till avkoppling och solbad.

Du kan också njuta av den härliga poolen på hotellet när du inte är på golfbanan.

Indikativa priser

Pris per person i DKK inkl. hotell med halvpension, 5 rundor golf, flyg med resväska, handbagage och golfbag samt privat flygplatstransfer.
7 nätter inkl. 5 x greenfeeDubbelrum
1 september 2024 - 31 oktober 2024från 9 795,- DKK
1 nov 2024 - 30 juni 2025från 9 995 DKK
1 september 2025 - 31 oktober 2025från 9 995,- DKK
- Lång vistelse 21 nätter i lägenhet med gratis golf
Long Stay 21 nätter i lägenhet med gratis golfFör 2 personer i lägenheten
1 september 2024 - 31 oktober 2024från 14 995,- DKK
1 nov 2024 - 31 okt 2025från 15 395 DKK
Isla Canela Golf ligger på den pittoreska ön Isla Canela, en ö utanför Costa de la Luz i södra Spanien, precis vid gränsen till Portugal. Anläggningen ligger cirka 70 kilometer från Faros flygplats i Portugal. Det tar ca 50-60 minuter att köra från flygplatsen till golfbanan.

Få en offert på en golfsemester med vistelse på Isla Canela Golf Hotel

Du kan alltid ringa Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
och få en förutsättningslös pratstund.

    Fyll i formuläret nedan och få en kostnadsfri offert

    Våra specialister är alltid redo att hjälpa dig att hitta de bästa priserna på marknaden.

    DIN INFORMATION

    NÄR VILL DU ÅKA?

    FÅR VI HÖRA LITE OM DIG?