fbpx
Skip to content Skip to footer

golfsemester till Spanien - Alicante

Oliva Nova Beach & Golf Resort

4/5

Golfpaket med prisgaranti

7 nätter från 9 595 DKK
Pris per person i DKK inkl. hotell med frukostbuffé, 5 golfrundor, flyg med resväska, handbagage och golfbag samt hyrbil.

För att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse kontaktar vi dig inom 24 timmar för att erbjuda din resa.

Detta är vad du får i ditt golfpaket:

18 hål
5 omgångar
Kurstyp: Park
Stanna på planen
Gourmet

Inga dolda priser, inga kostsamma mellanhänder och inga extra kostnader.

Boende

Oliva Nova Beach & Golf Resort har ett fantastiskt läge precis vid stranden och är den perfekta miljön för en avkopplande golfsemester under den spanska solen.

Denna fantastiska fyrstjärniga resort är fylld med underhållning, även när du inte spelar golf; oavsett om du vill koppla av vid den vackra lagunformade poolen, sola på stranden eller skämma bort dig själv i spaet, är Oliva Nova det perfekta resmålet för din golfsemester.

All-inclusive-anläggningen Oliva Nova, som gränsar till kilometer efter kilometer av orörda stränder och sanddyner, har allt som behövs på plats för att garantera en underbart avkopplande semester för både fritids- och golfsemester.

Under den vackra blå himlen är anläggningen pepprad med apelsinlundar och frodiga gröna trädgårdar, vilket gör att den känns vackert isolerad och privat. Alla 242 eleganta sviter är inredda på ett enkelt och smakfullt sätt och är möblerade med kvalitetsmöbler i modern stil.

Små detaljer som gör stor skillnad lyfts fram på Oliva Nova, där den omtänksamma och uppmärksamma personalen kommer att sträva efter att se till att du får mest njutning av din golfsemester.

Golfbanor

Möjligheten att spela på en bana som designades av Seve Ballesteros är en upplevelse du inte får missa. Den femfaldige majorvinnaren revolutionerade golfsporten med sitt otroliga närspel på banan och sin karisma utanför banan. Oliva Nova Golf Course var en design som han var särskilt stolt över, och det är mycket lätt att förstå varför. Banan är en klassisk resortbana och har inte mindre än 15 hål med vattenhinder, vilket gör banan mycket estetiskt tilltalande.

Seve Ballesteros har lyckats skapa 18 hål som är intressanta och utmanande för spelare på alla nivåer. Den relativt plana terrängen gör banan lätt att promenera.

Innan rundan kan du finslipa dina färdigheter på några av de bästa träningsanläggningarna i landet. Banan har 25 konstgjorda mattor och en gräsyta som rymmer 40 personer. För den som vill öva pitching och putting finns också en kort 5-håls par 3-bana, perfekt för att finslipa wedgarna. Anläggningen har också en utmärkt golfskola, vars flerspråkiga team av ackrediterade PGA-proffs använder den senaste och bästa utrustningen för att förbättra färdigheterna hos alla golfare, från nybörjare till experter. När du har spelat klart din runda väntar det eleganta och lyxiga klubbhuset. Klubbhuset är perfekt placerat med utsikt över 1:a, 8:e och 10:e tee, så du kan njuta av solen med en öl samtidigt som du njuter av den fantastiska utsikten.

Denna anläggning är helt klart en av de bästa platserna för grupper och PRO-resor på grund av sina fantastiska träningsmöjligheter.

Restauranger och barer

På Oliva Nova Beach & Golf Resort är du bortskämd med valmöjligheter med ett brett utbud av restauranger och barer som matchar anläggningens lyxiga omgivningar. Resorten erbjuder ett brett utbud av mat- och dryckesalternativ för att tillfredsställa alla gäster, oavsett om du letar efter fina middagar, avslappnade måltider eller uppfriskande drycker.



Restauranger El Olivo Restaurant: Njut av en utsökt kulinarisk resa på El Olivo Restaurant, där de skickliga kockarna serverar en meny inspirerad av Medelhavets rika traditioner. Nyfångad fisk, lokalt odlade grönsaker och fina viner, allt serverat i en elegant atmosfär.


Aura Restaurant: För den som söker en mer avslappnad men ändå förfinad upplevelse erbjuder Aura Restaurant en varierad meny med både lokala och internationella rätter. Denna restaurang är perfekt för en mysig middag med gruppen eller en romantisk kväll med utsikt över golfbanan.


La Pergola: La Pergola har ett perfekt läge vid poolen och erbjuder lättare måltider, snacks och uppfriskande drycker under hela dagen. Njut av en läcker sallad, en saftig hamburgare eller en exotisk cocktail medan du kopplar av i solen.

Barer


The Golf Club Bar: Efter en dag på golfbanan är The Golf Club Bar det perfekta stället att koppla av med en drink. Välj bland ett brett urval av cocktails, viner och öl medan du njuter av den vackra utsikten över golfbanan.

The Beach Bar:
The Beach Bar har ett perfekt läge direkt på stranden och erbjuder uppfriskande drycker och lättare snacks i en avslappnad atmosfär. Här kan du njuta av en kall dryck medan du lyssnar på vågornas kluckande.

Spa och fritid

På Oliva Nova har du en toppmodern Technogym med all den senaste utrustningen för ett grundligt träningspass.
Spa- och hälsocentret har alla typer av faciliteter för att säkerställa din avkoppling, inklusive en infinitypool, bastu, ångbad, turkiskt bad, jacuzzi och solarium, medan behandlingar som massage, hydroterapi och balneoterapi kan lägga till den sista handen.
På anläggningen finns också en omfattande padelanläggning med 7 banor och topptränare.

Indikativa priser

Pris per person i DKK inkl. hotell med frukostbuffé, 5 golfrundor, flyg med resväska, handbagage och golfbag samt hyrbil.
7 nätter inkl. 5 x greenfeeDubbelrum
8 sep 2024 - 12 jun 2025från 9 595,- DKK
Oliva Nova Beach & Golf Resort ligger på Costa Blanca, vid den vackra kusten i Valencia-regionen i Spanien. Anläggningen ligger i staden Oliva, mellan de populära semesterorterna Gandia och Denia. Det är omgivet av orörd natur och har direkt tillgång till en härlig sandstrand, vilket gör det till ett perfekt resmål för dem som vill njuta av solen och havet. Oliva Nova Beach & Golf Resort ligger cirka 100 kilometer norr om Alicantes flygplats. Resan från Alicante Airport till Oliva Nova Beach & Golf Resort med bil tar ca 1 timme.

Få en offert på golfresor med en vistelse på Oliva Nova Beach & Golf Resort

Du kan alltid ringa Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
och få en förutsättningslös pratstund.

    Fyll i formuläret nedan och få en kostnadsfri offert

    Våra specialister är alltid redo att hjälpa dig att hitta de bästa priserna på marknaden.

    DIN INFORMATION

    NÄR VILL DU ÅKA?

    FÅR VI HÖRA LITE OM DIG?