fbpx
Skip to content Skip to footer

golfsemester till Spanien - Alicante

Valle del Este Resort

4/5

Golfpaket med prisgaranti

7 nätter från 8 195 DKK
Pris per person i DKK inkl. hotell med halvpension, 5 golfrundor, flyg med resväska, handbagage och golfbag samt hyrbil.

För att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse kontaktar vi dig inom 24 timmar för att erbjuda din resa.

Detta är vad du får i ditt golfpaket:

18 hål
Perfekt för grupper
Typ av bana: Ökenbana
Stanna på planen
Halvpension

Inga dolda priser, inga kostsamma mellanhänder och inga extra kostnader.

Boende

Valle Del Este Golf Resort ligger i centrum av Costa Almería, på den soliga sydöstra kusten i Spanien. Valle Del Estes största dragplåster är den magnifika mästerskapsgolfbanan, designad av Jose Canales, som är en av de mest visuellt fantastiska banorna i området.

Hotellet har totalt 142 rum. Alla har en terrass med utsikt över golfbanan och/eller kusten och är utrustade med satellit-TV, höghastighetsinternet, minibar, luftkonditionering, telefon och värdeskåp. Valle Del Este är en all inclusive-resort med utmärkta faciliteter, men den ligger också bekvämt till i närheten av de vackra bergsbyarna och de pittoreska stränderna och byarna längs kusten, så att du kan ägna lite tid åt att utforska området.

Valle Del Este är en stor resort som sträcker sig över cirka 108 hektar ökenmark i Almería. Hotellet är byggt i en låg och modern stil, både invändigt och utvändigt.

Golfbanor

Med sina 5719 meter är Valle Del Este inte alls den längsta banan, men den har en fascinerande variation av distinkta hål som garanterat kommer att testa alla aspekter av ditt spel. Banan är utskuren ur öknen och när golfare närmar sig green måste de ofta korsa stora områden av sandig öken. De enorma puttingområdena möjliggör en stor variation av hål, vilket kan göra varje hål till en unik upplevelse.

Det idylliska landskapet gör Valle Del Este till en hisnande plats och det finns tillfällen då Medelhavets blå nyanser syns i fjärran från denna fantastiska resortbana. Trots sin unga ålder har Valle Del Este redan varit värd för ett antal anmärkningsvärda regionala och nationella turneringar och ett besök här rekommenderas starkt.

Valle Del Este har en omfattande golfakademi, där faciliteterna – inklusive en stor driving range och ett omfattande kortspelsområde – ger dig den perfekta möjligheten att vässa dina färdigheter.

Denna anläggning är idealisk för par, grupper och PRO-resor tack vare de fantastiska träningsmöjligheterna.

Restauranger och barer

Valle Del Este har inte mindre än 5 restauranger; välj mellan bufférestaurangen, poolgrillen, strandklubbens restaurang, strandklubbens terrass eller strandklubbens trattoria.

Hotellet har tre barer, inklusive en poolbar, en golfpub och en beach club-bar.

Spa och fritid

Valle Del Estes spafaciliteter inkluderar en wellness lounge, hydroterapi spa, skönhetsbehandlingar och ett solarium. Det finns många specialiserade behandlingar som är utformade för att säkerställa total avkoppling, och det finns också ett välutrustat gym för dem som vill träna ordentligt.

Indikativa priser

Pris per person i DKK inkl. hotell med halvpension, 5 golfrundor, flyg med resväska, handbagage och golfbag samt hyrbil.
7 nätter inkl. 5 x greenfeeDubbelrum
1 september 2024 - 30 september 2024från 8 895 DKK
1 oktober 2024 - 31 oktober 2024från 9 095,- DKK
1 november 2024 - 30 november 2024från 8 895 DKK
1 december 2024 - 31 december 2024från 8 195,- DKK
1 jan 2025 - 31 jan 2025från 8 295,- DKK
1 februari 2025 - 28 februari 2025från 8 795,- DKK
Valle Del Este Resort är vackert beläget i hjärtat av Costa Almeria, på den soliga sydöstra kusten i Spanien. Anläggningen ligger i kommunen Vera, ca 10 km nordväst om staden Mojácar och ca 90 km norr om staden Almería. Anläggningen omges av Almerias förtrollande ökenlandskap och har en spektakulär utsikt över Medelhavet. Valle Del Este Resort ligger cirka 230 kilometer sydväst om Alicantes flygplats. Det tar ungefär 2 timmar från Alicante Airport till Valle Del Este Resort.

Få en offert på en golfsemester med en vistelse på Valle del Este Resort

Du kan alltid ringa Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
och få en förutsättningslös pratstund.

    Fyll i formuläret nedan och få en kostnadsfri offert

    Våra specialister är alltid redo att hjälpa dig att hitta de bästa priserna på marknaden.

    DIN INFORMATION

    NÄR VILL DU ÅKA?

    FÅR VI HÖRA LITE OM DIG?