fbpx
Skip to content Skip to footer

golfsemester till Spanien - Mallorca

Zafiro Palace Alcudia

5/5

Golfpaket med prisgaranti

7 nätter från 12 995 DKK
Pris per person i DKK inkl. hotell med halvpension, 3 rundor golf på Alcanada GC, flyg med resväska, handbagage och golfbag samt privat flygplatstransfer.

För att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse kontaktar vi dig inom 24 timmar för att erbjuda din resa.

Detta är vad du får i ditt golfpaket:

18 hål
3 rundor
Kurstyp: Park
Nära till stranden
Halv pension

Inga dolda priser, inga kostsamma mellanhänder och inga extra kostnader.

Boende

Zafiro Palace Alcudia är en lyxig hotellupplevelse bara några minuters promenad från stranden och erbjuder fyra olika temarestauranger. Detta magnifika hotell är det perfekta valet för alla som vill skämma bort sig själva. Med en rad aktiviteter på plats och några av öns bästa golfbanor bara en kort bilresa bort är detta en perfekt bas för en oförglömlig semester. Zafiro Alcudia är ett modernt hotell med 373 rum fördelade på flera byggnader. Alla rum är fullt utrustade med TV, eget badrum, balkong och gratis WiFi.

Golfbanor

Club de Golf Alcanada 18-håls par 72 parkbana designad av Robert Trent Jones Jr. Den kuperade terrängen sluttar mjukt ner mot kusten, med fairways kantade av tallar, olivträd och ekar som leder ut till panoramautsikt över havet. Runt banan hittar du 58 välplacerade greenside- och fairwaybunkrar och utmanande greener. Denna bana är ett måste för golfare som besöker Mallorca.

Restauranger och barer

På hotellet Zafiro Palace Alcudia väntar flera fina restauranger i en atmosfär av modern lyx och elegans med en oöverträffad gourmetupplevelse. Förbered dig på att njuta av frukost, lunch och middag i vår bufférestaurang med ett fantastiskt urval av nylagade, förstklassiga produkter och en mängd olika temaevenemang varje vecka. Dessutom kan du välja mellan italienska, japanska och lokalt inspirerade restauranger och flera bra barer och snackbarer. Allt som allt ett bra urval från lätta rätter till gourmetupplevelser.

Spa och fritid

På anläggningen finns fullständiga spa- och fritidsfaciliteter som gästerna kan utnyttja. Här finns bastu, traditionellt turkiskt bad och specialiserade behandlingsrum. Du kan också koppla av och spela biljard, dart, bordtennis och en rad andra aktiviteter.

Indikativa priser

Pris per person i DKK inkl. hotell med halvpension, 3 rundor golf på Alcanada GC, flyg med resväska, handbagage och golfbag samt privat flygplatstransfer.
7 nätter inkl. 4 x greenfeeDubbelrum
12 mars 2024 - 21 mars 2024från 12 995,- DKK
22 mars 2024 - 30 april 2024från 13 695,- DKK
1 maj 2024 - 31 maj 2024från 13 995,- DKK
12 september 2024 - 30 september 2024från 13 995,- DKK
1 oktober 2024 - 31 oktober 2024från 13.295,- DKK
Zafiro Palace ligger i den gamla stadsdelen Puerto de Alcudia, 40 minuter från Palma de Mallorcas flygplats och är lätt att nå med bil och transfer.

Få en offert på en golfsemester med en vistelse på Zafiro Palace Alcudia

Du kan alltid ringa Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
och få en förutsättningslös pratstund.

    Fyll i formuläret nedan och få en kostnadsfri offert

    Våra specialister är alltid redo att hjälpa dig att hitta de bästa priserna på marknaden.

    DIN INFORMATION

    NÄR VILL DU ÅKA?

    FÅR VI HÖRA LITE OM DIG?