fbpx
Skip to content Skip to footer

golfsemester till Spanien - Mallorca

Hipotels Cala Millor Park

4/5

Golfpaket med prisgaranti

7 nätter från 10 895 DKK
Pris per person i DKK inkl. hotell med all inclusive, 4 golfrundor (välj mellan Pula GC, Capdepera GC, Son Servera GC och Canyamel GC), flyg med resväska, handbagage och golfbag samt hyrbil.

För att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse kontaktar vi dig inom 24 timmar för att erbjuda din resa.

Detta är vad du får i ditt golfpaket:

Välj mellan Pula GC, Capdepera GC, Son Servera GC och Canyamel GC
4 omgångar
Kort avstånd till kurser
Stanna på stranden
Allt inklusive

Inga dolda priser, inga kostsamma mellanhänder och inga extra kostnader.

Boende

Det 4-stjärniga Hipotels Cala Millor Park är ett hotell med en unik personlighet. Ett All Inclusive-hotell på den vackra stranden i Cala Millor.

Golfbanor

Pula GC: Med en längd på 6 105 meter är det här kanske inte den längsta mästerskapsbanan, men som proffsen kan bekräfta är det en formidabel uppgift att matcha par 70 när vinden tilltar – vilket den ofta gör i Pula. Alla seriösa golfentusiaster bör se till att inkludera Pula som en del av sin golfsemester på Mallorca. Capdepera Golf Club: En vacker 18-håls, par 72 parkbana designad av den berömda amerikanska golfarkitekten Dan Maples. Banan består av en blandning av enklare hål i dalen där en gammal mandelplantage en gång låg och mer utmanande hål som går upp i de idylliska kullarna i Mallorquin Llevant-bergen. Klubben erbjuder också en välsorterad PRO-shop, en golfskola och en stor driving range och övningsområde. Club de Golf de Son Servera: Son Servera är känd för att vara Mallorcas enda privata medlemsklubb och har fått ett utmärkt rykte i golfvärlden för att vara en av de bästa golfbanorna på ön. Även om det är en medlemsklubb till sin natur är gäster mer än välkomna. Son Servera har en mängd förstklassiga faciliteter för dig att njuta av, inklusive ett modernt klubbhus med omklädningsrum, PRO-butik och bar / restaurang. Golfanläggningarna inkluderar den oklanderliga 18-hålsbanan, övningsfält och till och med en golfskola, vilket är perfekt om du känner att din sving är lite rostig! Som den näst äldsta klubben på Mallorca är Son Serveras bana ett utmärkt test för golfare på alla nivåer. Fairways är stora och generösa, medan ruffen hålls ganska kort, vilket innebär att du vanligtvis hittar din boll om du slår en krokig. Men låt dig inte luras av banan, missade slag kan straffas hårt av de många vintergröna ekarna, tallarna, olivträden, johannesbrödträden och palmerna som pryder banan och blockerar vägen till pinnen. Hål 3 till 7 är kända för att vara de svåraste på banan, där noggrannhet från tee är avgörande. Canyamel Golf Club: Denna 18-håls, par 73 parkbana ritades av Pepe Gancedo. De första nio är kuperade med hisnande vyer, medan de sista nio är längre med flackare fairways och några sjöar. Utsikten över bergen på de sista nio banorna ger en spektakulär bakgrund till en bana som ligger i en orörd del av Mallorca.

Restauranger och barer

Njut av medelhavsmat i restaurangerna och barerna på Hipotels Cala Millor Park All Inclusive gör att du kan njuta av din golfsemester utan att oroa dig för budgeten. Huvudmåltiderna serveras i buffén, som är öppen för frukost, lunch och middag. Om du vill tillbringa dagen vid poolen finns det ett urval av varma och kalla drycker, glass och olika snacks. På eftermiddagen serveras kakor, småkakor och kaffe (kl. 15.00-17.00) och på kvällen, under showen, kan du välja från vår drink- och cocktailmeny, som alla tillagas av skickliga bartenders.

Spa och fritid

Utomhuspoolen med solarium och balinesiska sängar är den perfekta platsen för att sola och koppla av. Inomhuspoolen är det bästa stället att ta skydd på vinterdagar med en härlig bubbelpool med hydromassage. Wellness & Spa Skäm bort dig själv under semestern och njut av faciliteterna i SPA-avdelningen med uppvärmd inomhuspool, sensationsduschar, bastu, hamam och massagekabiner. Det finns också ett fullt utrustat fitnesscenter för att ta hand om kropp och själ.

Indikativa priser

Pris per person i DKK inkl. hotell med all inclusive, 4 golfrundor (välj mellan Pula GC, Capdepera GC, Son Servera GC och Canyamel GC), flyg med resväska, handbagage och golfbag samt hyrbil.
7 nätter inkl. 4 x greenfeeDubbelrum
1 mars 2024 - 30 april 2024från 10 895 DKK
1 maj 2024 - 31 maj 2024från 11 595 DKK
1 jun. 2024 - 15 jul. 2024från 12 895 DKK
16 jul. 2024 - 30 sep. 2024från 13 895 DKK
1 oktober 2024 - 31 oktober 2024från 11 895 DKK
Hipotels Cala Millor ligger på Mallorcas östkust, i den populära semesterorten Cala Millor. Hotellet har ett fantastiskt läge precis vid den vackra sandstranden, och från många av rummen kan gästerna njuta av en hisnande utsikt över Medelhavet. Mallorca Airport, även känd som Palma de Mallorca Airport, ligger cirka 70 kilometer väster om Hipotels Cala Millor. Restiden mellan flygplatsen och hotellet är vanligtvis ca 1 timme med bil.

Få en offert på en golfsemester med en vistelse på Hipotels Cala Millor Park

Du kan alltid ringa Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
och få en förutsättningslös pratstund.

    Fyll i formuläret nedan och få en kostnadsfri offert

    Våra specialister är alltid redo att hjälpa dig att hitta de bästa priserna på marknaden.

    DIN INFORMATION

    NÄR VILL DU ÅKA?

    FÅR VI HÖRA LITE OM DIG?