fbpx
Skip to content Skip to footer

golfsemester till Spanien - Alicante

Sandos Monaco Beach Hotell & Spa

4/5

Golfpaket med prisgaranti

7 nätter från 10 395 DKK
Pris per person i DKK inkl. hotell med all inclusive, 4 golfrundor (Villaitana Golf, 2 x Levante och 2 x Poniente) flyg med resväska, handbagage och golfbag samt privat flygplatstransfer.

För att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse kontaktar vi dig inom 24 timmar för att erbjuda din resa.

Detta är vad du får i ditt golfpaket:

Kort avstånd till golfbanor
4 omgångar
Villaitana Golfklubb
Nära till stranden
Allt inklusive

Inga dolda priser, inga kostsamma mellanhänder och inga extra kostnader.

Boende

Sandos Monaco Beach Hotel & Spa ligger bara 250 meter från Benidorms Levante-strand.
Detta är ett all-inclusive-hotell som endast är öppet för vuxna och som har ett vackert och modernt spa- och hälsocenter, utomhuspool och solterrass.
Hotellet och de rymliga rummen har en mysig kombination av moderna möbler och ljusa interiörer, vilket gör detta hotell till en utmärkt och bekväm bas för din golfvistelse.
Alla deluxe-rum har luftkonditionering, platt-TV, gratis WiFi, ett utrustat badrum och en möblerad balkong med utsikt över staden eller poolen utanför.

Golfbanor


Levante Course Levante Golf Course är mästerskapsbanan på Melia Villaitana Resort. Banan är designad av Nicklaus Design och med 106 bunkrar och tre sjöar att navigera igenom är det en bra utmaning. Men låt dig inte avskräckas; de fem utslagsplatserna innebär att du kan spela och njuta av den här banan oavsett vilken nivå du spelar på. Många hål har en vacker bergsbakgrund och är en upplevelse i sig.


Poniente Golf Course Poniente Course är vackert placerad på sluttningen och smälter in i den trädbevuxna omgivningen och är en vacker upplevelse. Med fyra tee box-alternativ och kortare hål är den här banan särskilt lämplig för spelare med högre handikapp. Det är en av de banor som bara ger glädje till din dag när du spelar den.

Restauranger och barer

Hotellets bufférestaurang har en show kitchen-station där kockarna förbereder en mängd färska rätter till frukost, lunch och middag, och serverar regionala och internationella rätter. Det finns också en snackbar som serverar glass och smörgåsar och en bar med en utsökt cocktailmeny.

Spa och fritid

Prova det stora spa- och hälsocentret, perfekt för att få energi och koppla av under semestern. Här finns faciliteter som hydroterapiområden, lugna massagehyddor, bastur, yogapass, gym och ångbastur, tillsammans med en mängd innovativa massage-, behandlings- och skönhetstjänster som kombinerar teknik och gamla tekniker för att skämma bort dig själv på din nästa Sandos-resa.

Indikativa priser

Pris per person i DKK inkl. hotell med all inclusive, 4 golfrundor (Villaitana Golf, 2 x Levante och 2 x Poniente) flyg med resväska, handbagage och golfbag samt privat flygplatstransfer.
7 nätter inkl. 4 x greenfeeDubbelrum
5 juli. 2024 - 24 aug. 2024från 11 995,- DKK
25 augusti 2024 - 28 september 2024från 12 595 DKK
29 sep 2024 - 16 nov 2024från 11 395 DKK
17 nov. 2024 - 21 dec. 2024från 10 395 DKK
22 dec 2024 - 4 jan 2025från 11 795 DKK
5 jan 2025 - 1 feb 2025från 10 395 DKK
2 februari 2025 - 30 april 2025från 10 895 DKK
Sandos Monaco Beach Hotel & Spa ligger bara 250 meter från Benidorms Levante-strand och erbjuder ett perfekt läge för en avkopplande golfsemester vid Medelhavet. Hotellet är lättillgängligt från Alicantes flygplats, som ligger cirka 50 kilometer bort, vilket motsvarar cirka 45 minuters bilresa beroende på trafiksituationen.

Få en offert på en golfsemester med en vistelse på Sandos Monaco Beach Hotel & Spa

Du kan alltid ringa Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
och få en förutsättningslös pratstund.

    Fyll i formuläret nedan och få en kostnadsfri offert

    Våra specialister är alltid redo att hjälpa dig att hitta de bästa priserna på marknaden.

    DIN INFORMATION

    NÄR VILL DU ÅKA?

    FÅR VI HÖRA LITE OM DIG?