fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfsemester till Spanien - Alicante

La Finca Resort

5/5

Golfpaket med prisgaranti

7 nätter från 10 295 DKK
Pris per person i DKK inkl. hotell med frukostbuffé, 4 rundor golf, flyg med resväska, handbagage och golfbag samt hyrbil.

För att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse kontaktar vi dig inom 24 timmar för att erbjuda din resa.

Detta är vad du får i ditt golfpaket:

18 hål
4 omgångar
Kurstyp: Park
Stanna på planen
Gourmet

Inga dolda priser, inga kostsamma mellanhänder och inga extra kostnader.

Boende

La Finca Resort ligger i det böljande landskapet på Costa Blanca och har en av de finaste banorna i Spanien. Mästerskapsbanan designades av den berömde Pepe Gancedo och är en mästerlig design som formar den kuperade terrängen till en rolig men ändå utmanande bana med de majestätiska Escotera-bergen som bakgrund.

Anläggningen har ett fantastiskt 5-stjärnigt hotell med panoramautsikt över banan och välskötta trädgårdar. Här finns också en spektakulär restaurang och ett fantastiskt utbud av fritidsfaciliteter, inklusive det överdådiga La Finca Spa.

La Finca Resort har totalt 120 rum, fantastiskt inredda med alla faciliteter man kan önska sig och mer därtill. Vissa rum har en terrass där gästerna kan njuta av den fantastiska utsikten över golfbanan från sina egna solstolar.

De rymliga rummen på Hotel La Finca Golf & Spa Resort har modern design och är ljusa och vackert inredda. Alla rum har king size-sängar eller två dubbelsängar för att garantera en god natts sömn. De är också utrustade med LCD-TV med satellit-/kabelkanaler, internetuppkoppling, direkttelefon och värdeskåp.

Golfbanor

Golf La Finca har 18 hål designade av den prestigefyllda spanska designern Pepe Gancedo och har generösa fairways och spektakulära greener. Att spela från back tees är en utmaning även för den mest begåvade golfaren, men golfare på alla nivåer kan hitta sin komfortzon från någon av tee-rutorna.

Banan är inte en av de äldsta i Spanien, men under sin relativt korta existens har den byggt upp ett gott rykte tack vare spännande design, inklusive en ö-green. Den 6 900 meter långa banan har gott om vatten, så några extra bollar är en nödvändighet, och även om den inte är alltför lång gör terrängens beskaffenhet att det kan vara lite tröttsamt att gå banan, om du inte är i form för utmaningen; att ta med en buggy rekommenderas.

La Finca rankas som en av de bästa banorna på Costa Blanca.

Golfanläggningar

När du bor på La Finca kan du utnyttja golfakademin för att förbättra dina färdigheter eller värma upp inför din runda på drivingrangen, chippingområdet, övningsbunkrar och puttinggreen.

Efter golfen är Club House Terraza den perfekta platsen att koppla av på, med ett brett urval av snacks, sallader, pizzor, smörgåsar eller hamburgare på menyn, samt ett bra urval av uppfriskande drycker.

Restauranger och barer

Hotel La Finca Resorts restaurang är en av de bästa i den här delen av Costa Blanca och serverar ett brett urval av medelhavsmat till lunch och middag – och du kan också njuta av lättare förfriskningar i caféet.

Spa och fritid

Anläggningen har ett fantastiskt 5-stjärnigt hotell med panoramautsikt över banan och välskötta trädgårdar. Här finns också en spektakulär restaurang och ett fantastiskt utbud av fritidsfaciliteter, inklusive det överdådiga La Finca Spa.

Indikativa priser

Pris per person i DKK inkl. hotell med frukostbuffé, 4 rundor golf, flyg med resväska, handbagage och golfbag samt hyrbil.
7 nätter inkl. 4 x greenfeeDubbelrum
19 februari 2024 - 10 november 2024från 10 995,- DKK
11 november 2024 - 30 december 2024från 10.295,- DKK
19 augusti 2024 - 11 november 2024från 8.995,-.
Tilläggstjänster: från 8.195,-.
Buggy:DKK 300,- (GBP 300,-)
Trolley:DKK 45,- (GBP 45,-)
La Finca ligger bara 30 minuter från Alicantes flygplats och är en idealisk destination för din nästa golfsemester.

Få en offert på en golfsemester med en vistelse på La Finca Resort

Du kan alltid ringa Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
och få en förutsättningslös pratstund.

    Fyll i formuläret nedan och få en kostnadsfri offert

    Våra specialister är alltid redo att hjälpa dig att hitta de bästa priserna på marknaden.

    DIN INFORMATION

    NÄR VILL DU ÅKA?

    FÅR VI HÖRA LITE OM DIG?