fbpx
Skip to content Skip to footer

golfsemester till Turkiet

Sueno Golf Hotel

4/5

Golfpaket med prisgaranti

7 nätter från 8 695 DKK
Pris per person i DKK inkl. hotell med all-inclusive, 3 rundor golf, flyg med resväska, handbagage och golfbag samt privat flygplatstransfer.

För att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse kontaktar vi dig inom 24 timmar för att erbjuda din resa.

Detta är vad du får i ditt golfpaket:

36 hål
3 rundor
Typ av bana: Park/skog
Stanna på planen
Ultra allt-inklusive

Inga dolda priser, inga kostsamma mellanhänder och inga extra kostnader.

Boende

Sueno Golf Resort i Belek, en av de mest populära resorterna för skandinaver i Belek, erbjuder en mysig boendeupplevelse med sina 174 noggrant utformade rum som tillgodoser ett brett utbud av preferenser och behov. Denna resort har skapat en perfekt balans mellan komfort, elegans och funktionalitet i sina rumskategorier.
Anläggningens 86 standardrum utgör grunden för en bekväm upplevelse, medan de 71 seniorrummen tar din vistelse till nya höjder med sin hisnande utsikt över de välskötta golfbanorna. Dessa seniorrum låter gästerna vakna upp till panoramautsikt över de gröna fairways och välformade greener, vilket skapar den perfekta atmosfären för en dag med golf eller avkoppling.
Oavsett vilken rumstyp gästerna väljer kan de förvänta sig en rad högkvalitativa bekvämligheter som är standard i alla kategorier. Varje rum är utrustat med effektiv luftkonditionering, vilket garanterar en behaglig temperatur även under de varmaste månaderna. Den välfyllda minibaren erbjuder förfriskningar dygnet runt, medan de privata balkongerna inbjuder gästerna att njuta av den friska Medelhavsluften och de vackra omgivningarna.
Sueno Golf Resorts omsorgsfullt utformade rum har fokus på rymlighet och komfort och garanterar att gästerna får en välkomnande och avkopplande tillflyktsort efter en dag med golf, spabehandlingar eller solbad.

Golfbanor

Sueno Golf Resort i Belek erbjuder två utmärkta golfbanor, Pines och Dunes, som båda ger en fantastisk och varierad golfupplevelse. Dessa banor har utformats noggrant för att dra full nytta av det vackra turkiska landskapet.
Dunes-banan anses ofta vara den mer tillgängliga av de två och erbjuder en något kortare spellängd. Detta betyder dock inte på något sätt att banan är lätt. Tvärtom, Dunes kräver en hög grad av precision från tee till green. Banans layout utnyttjar den naturliga terrängen och spelarna måste noga överväga varje slag för att uppnå ett bra resultat.
Pines-banan, å andra sidan, är en ännu större utmaning och är känd för sin längd och komplexitet. Banans design kräver både längd från tee och precision i inspelen.
Kombinationen av dessa två olika banor gör Sueno hotels till ett populärt resmål för golfentusiaster som besöker Belek.

Restauranger och barer

Sueno Golf Hotel i Belek erbjuder en mysig och kulinarisk upplevelse som kombinerar gastronomisk excellens med en lugn och välkomnande atmosfär. Hotellets tre restauranger, inklusive två exklusiva à la carte-restauranger, erbjuder fantastiska smaker som tillfredsställer även de mest sofistikerade gommarna. Varje restaurang är noggrant utformad för att skapa en unik atmosfär som kompletterar de rätter som serveras och förhöjer den totala matupplevelsen.
För dem som vill ha förfriskningar eller en cocktail på kvällen erbjuder Sueno Golf Hotel flera barer utspridda över hela anläggningen. Från intima lounger till livliga poolbarer, dessa oaser av avkoppling erbjuder alla en annan atmosfär, vilket säkerställer att gästerna alltid kan hitta den perfekta platsen att njuta av sin favoritdrink.
En av Sueno Golf Hotels mest anmärkningsvärda egenskaper är den exceptionella och personliga service som genomsyrar hela vistelsen. Personalens engagemang för att skapa minnesvärda upplevelser för varje gäst märks i alla aspekter av hotellets verksamhet, från restaurangerna till barerna.
Den fridfulla omgivningen som omger Sueno Golf Hotel bidrar till en mycket speciell matupplevelse. Gästerna kan njuta av sina måltider i en lugn atmosfär, ofta med utsikt över de välskötta golfbanorna eller frodig medelhavsvegetation, vilket skapar en perfekt miljö för avkoppling och njutning.
Som en extra bonus har gästerna på Sueno Golf Hotel också tillgång till faciliteterna på systerhotellet Sueno Deluxe. Detta gör att gästerna kan utforska och njuta av restaurangerna och barerna på båda hotellen. Detta alternativ ger ett ännu bredare utbud av smaker och sociala möjligheter under vistelsen.

Spa och fritid

Sueno Golf Resort i Belek erbjuder en allomfattande lyxupplevelse som sträcker sig långt bortom de berömda golfbanorna. Efter en utmanande golfrunda kan gästerna dyka in i en värld av avkoppling och underhållning.
De väldesignade utomhuspoolerna inbjuder till uppfriskande simturer under den varma turkiska solen, medan inomhuspoolen erbjuder en oas av lugn och välbefinnande, perfekt för avkoppling oavsett väderförhållanden.
Sueno Hotels Golf Belek tar wellnessupplevelsen till nya höjder med sitt utsökta spa-center. Hjärtat i detta hälsocenter är det traditionella turkiska badet, känt som hamam, där gästerna kan uppleva århundraden gamla rengöringsritualer och djup avkoppling. Spaet erbjuder ett brett utbud av behandlingar som är skräddarsydda för att tillgodose varje gästs behov. Från lugnande massage för att lindra ömma muskler efter en dag på golfbanan, till föryngrande ansiktsbehandlingar som ger huden en hälsosam lyster.
En unik egenskap hos Sueno Golf Resorts spa är de specialiserade behandlingarna som är utformade speciellt för golfare. Behandlingar före golfen hjälper till att förbereda kroppen för de fysiska utmaningarna på banan, medan behandlingar efter golfen fokuserar på att lindra spänningar och främja snabb återhämtning. Detta skräddarsydda tillvägagångssätt säkerställer att golfentusiaster kan njuta av sitt spel till fullo samtidigt som de tar hand om sin kropp.

Indikativa priser

Pris per person i DKK inkl. hotell med all-inclusive, 3 rundor golf, flyg med resväska, handbagage och golfbag samt privat flygplatstransfer.
7 nätter inkl. 3 x greenfeeDubbelrum
1 sep 2024 - 21 okt 2024 (översådd från 19 sep - 13 okt. Endast 1 bana öppen under denna period)från 12 695 DKK
22 oktober 2024 - 5 november 2024från 12 495,- DKK
6 november 2024 - 20 november 2024från 11 695 DKK
21 nov. 2024 - 30 jan. 2025 (tillägg över jul och nyår)från 8 695,- DKK
31 januari 2025 - 2 mars 2025från 9 095,- DKK
3 mars 2025 - 15 mars 2025från 11 695 DKK
16 mars 2025 - 11 april 2025från 12 195 DKK
12 april 2025 - 14 maj 2025från 12 695 DKK
Sueno Golf Belek ligger cirka 30 minuters bilresa från Antalyas flygplats. Privat transfer till och från flygplatsen ingår.

Få en offert på en golfsemester med vistelse på Sueno Golf Hotel

Du kan alltid ringa Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
och få en förutsättningslös pratstund.

    Fyll i formuläret nedan och få en kostnadsfri offert

    Våra specialister är alltid redo att hjälpa dig att hitta de bästa priserna på marknaden.

    DIN INFORMATION

    NÄR VILL DU ÅKA?

    FÅR VI HÖRA LITE OM DIG?