fbpx
Skip to content Skip to footer

golfsemester till Turkiet

Kaya Belek Hotel

4/5

Golfpaket med prisgaranti

7 nätter från 7 995 DKK
Pris per person i DKK inkl. hotell med all-inclusive, 3 rundor golf, flyg med resväska, handbagage och golfbag samt privat flygplatstransfer.

För att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse kontaktar vi dig inom 24 timmar för att erbjuda din resa.

Detta är vad du får i ditt golfpaket:

18 hål
3 rundor
Kurstyp: Park
Live på banan
Ultra allt-inklusive

Inga dolda priser, inga kostsamma mellanhänder och inga extra kostnader.

Boende

Med 506 välutrustade rum erbjuder Kaya Belek Hotel den perfekta miljön för en fantastisk golfsemester på den turkiska rivieran. Denna välbelägna resort och dess rum har gjort ett bra jobb för att säkerställa optimal komfort och bekvämlighet för sina gäster, oavsett om de är passionerade golfare eller resenärer som söker avkoppling i bra omgivningar.
Varje rum på Kaya Belek Hotel är en oas av komfort, utrustat med en rad moderna bekvämligheter. Den välfyllda minibaren ser till att förfriskningar är inom räckhåll, medan det integrerade kassaskåpet ger gästerna sinnesfrid att njuta av sin vistelse utan att oroa sig för värdesaker.
Förutom dessa grundläggande bekvämligheter erbjuder rummen ett antal extra lyxiga funktioner som tar din vistelse till nya höjder. Modern luftkonditionering garanterar en behaglig temperatur året runt.

Golfbanor

Kaya Palazzo Golf Club, som öppnade sina dörrar i november 2007, har snabbt etablerat sig som en av de mest älskade och populära golfbanorna i Belek-området. Denna par 71-bana, vackert inbäddad i de vidsträckta tallskogarna, är ett mästerverk av golfbanedesign som erbjuder både utmaning och skönhet på varje hål. Banans fantasifulla layout har cementerat sin position som en fantastisk golfupplevelse i Turkiets obestridda golfhuvudstad.
Kaya Palazzo golfbana, som sträcker sig över 750.000 kvadratmeter av hisnande tallskog, är ett sant naturens underverk. Banan är designad av Master PGA Professional David Jones och sticker ut genom att inte förlita sig på längd som många moderna banor gör. Istället erbjuder den en välbalanserad och strategiskt utmanande upplevelse som testar golfare på alla nivåer.
Ett nytt och imponerande klubbhus, som ska stå klart våren 2023, kompletterar den unika golfupplevelsen på ett perfekt sätt. Här kan gästerna njuta av utsökta måltider och förfriskningar före eller efter rundan. Som en extra lyx erbjuder klubbhuset all-inclusive, även om detta inte är tillgängligt under sommarperioden juni-september (båda månaderna inklusive).

Restauranger och barer

Kaya Belek Hotel erbjuder en fantastisk kulinarisk upplevelse med inte mindre än fem restauranger, som alla erbjuder unika smaker och oklanderlig service. Gästerna kan utforska en värld av smaker i den stora bufférestaurangen, där ett brett utbud av internationella rätter presenteras dagligen och där även de mest kräsna gommarna hittar något att glädja sig åt.
För den som söker en mer intim och specialiserad matupplevelse erbjuder Kaya Belek fyra exklusiva à la carte-restauranger.
Här kan gästerna ge sig ut på en kulinarisk resa runt världen utan att lämna hotellets komfort. Skickliga kockar är redo att imponera med autentiska rätter från det kinesiska, japanska, internationella, turkiska och italienska köket. Varje restaurang erbjuder en unik atmosfär och meny som återspeglar de gastronomiska traditionerna och innovativa tillvägagångssätten för matlagning i det aktuella landet.
Efter en händelserik dag på golfbanan eller som det perfekta avslutet på en utsökt middag, bjuder Kaya Beleks fyra sofistikerade barer in gästerna. Här kan du njuta av ett brett urval av uppfriskande drinkar, exotiska cocktails och fina viner i en elegant miljö. Oavsett om du föredrar en lugn drink med utsikt över Medelhavet eller en livlig atmosfär med underhållning, har Kaya Belek en bar som passar varje humör och tillfälle (utomhusbarer och områden kommer att vara öppna säsongsvis).

Spa och fritid

Kaya Belek Hotel erbjuder sina gäster en oas av välbefinnande och avkoppling genom sitt förstklassiga spa-center. Detta utsökta wellnessområde är en riktig pärla för dem som vill fly vardagens stress och hitta inre balans under sin semester i det vackra Belek-området.
I hjärtat av spa-centret hittar gästerna en rad exklusiva faciliteter för att säkerställa en total wellness-upplevelse. Den inbjudande bastun inbjuder till djup avkoppling och rening, medan det autentiska turkiska badet, även känt som hamam, erbjuder en traditionell och föryngrande upplevelse som har värderats i århundraden för sina terapeutiska egenskaper.
För gäster som vill upprätthålla sin träningsrutin erbjuder Kaya Belek Hotel ett fullt utrustat fitnesscenter.

Indikativa priser

Pris per person i DKK inkl. hotell med all-inclusive, 3 rundor golf, flyg med resväska, handbagage och golfbag samt privat flygplatstransfer.
7 nätter inkl. 3 x greenfee & Ultra All-inclusiveDubbelrum
1 sep 2024 - 20 okt 2024 (kursen stängd för underhåll 17/9 - 30/9)från 13 495,- DKK
21 oktober 2024 - 31 oktober 2024från 12 995,- DKK
1 november 2024 - 20 november 2024från 11 895 DKK
21 november 2024 - 30 november 2024från 9 095,- DKK
1 dec 2024 - 31 jan 2025 (tillägg över jul och nyår)från 7 995,- DKK
1 februari 2025 - 28 februari 2025från 8 595,- DKK
1 mars 2025 - 31 mars 2025från 10 695 DKK
1 april 2025 - 15 juni 2025från 12 395 DKK
Kaya Belek ligger cirka 30 minuter från Antalyas flygplats. Privat transfer till och från resorten ingår i priset när du bokar genom Verti Golf Tours.

Få en offert på en golfsemester med vistelse på Kaya Belek Hotel

Du kan alltid ringa Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
och få en förutsättningslös pratstund.

    Fyll i formuläret nedan och få en kostnadsfri offert

    Våra specialister är alltid redo att hjälpa dig att hitta de bästa priserna på marknaden.

    DIN INFORMATION

    NÄR VILL DU ÅKA?

    FÅR VI HÖRA LITE OM DIG?