fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfsemester till Mauritius

Heritage Awali Golf Resort

5/5

Golfpaket med prisgaranti

10 nätter från 22 495 DKK
Pris per person i DKK inkl. all-inclusive hotell, obegränsad golf på Heritage Golf Club (Le Chateau Course), fri tillgång till spa, flygresa med resväska, handbagage och golfbag samt privat flygplatstransfer.

För att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse kontaktar vi dig inom 24 timmar för att erbjuda din resa.

Detta är vad du får i ditt golfpaket:

36 hål
Gratis golf på Le Chateau GC
Kurstyp: Länkar/Open
Stanna på planen
Allt inklusive

Inga dolda priser, inga kostsamma mellanhänder och inga extra kostnader.

Boende

Det 5-stjärniga Heritage Awali är ett all-inclusive-hotell som inspirerats av afrikansk kultur när det gäller arkitektur, inredning och atmosfär. Hotellet erbjuder en perfekt blandning av lyx, enkelhet och värme.

Heritage Awali ligger på Mauritius sydkust mellan kristallklara laguner och lummiga gröna kullar. Hotellet bygger på Mauritius fascinerande kulturella mångfald och de sensuella och förtrollande minnena från landets afrikanska arv. Med en etnisk inredning som är synonym med elegans. ”Awali” betyder på afrikanska ”tillbaka till källan, till ursprunget…”

Vid ankomsten välkomnas du och inbjuds att fördjupa dig i den varma och vänliga miljön som kännetecknar det verkliga Mauritius, där platsens magi ligger i den perfekta balansen mellan lyx, enkelhet och gästfrihet. Hotellet har 160 rum, varav de flesta är deluxerum på 52 kvadratmeter, alla utrustade med de standardfaciliteter som förväntas av ett 5-stjärnigt hotell.

Heritage Awali är perfekt för familjer, par eller grupper av vänner och utmärker sig med sitt oöverträffade utbud av tjänster som är skräddarsydda för både unga och gamla. Rummen är rymliga och perfekt inredda, och förutom den fantastiska golfbanan erbjuds ett brett utbud av land- och vattensportaktiviteter.

Golfbanor

Heritage Golf Club har 2 vackra golfbanor; Le Chateau, som ligger alldeles intill anläggningen och La Reserve Golf Links, som ligger uppe på bergssluttningen. Båda har varit värd för European Tour.

När du bor på Heritage Resort har du fri tillgång till att spela på Le Chateau-banan. La Chateau är en mästerskapsbana med par-72 som designats av Peter Matkovich. Banan är både utmanande och spelbar för den genomsnittlige golfaren. Banan ligger i grönskande natur med höga palmer, vackra blommor och fantastiska vyer. En bana som många tänker på när de tänker på golf på Mauritius.

Ett kort avstånd från Heritage Resort ligger den andra golfbanan, La Reserve Golf Links, designad av Louis Oosthuizen. Det här är en bana som inte går att beskriva – den måste upplevas!
Banan är byggd på en bergssida och med stor respekt för naturen. Det är en linksbana som känns igen från Skottland och Irland, där hålen är omgivna av sjögräs, smala fairways och greener som är väl skyddade av bunkrar. Klubbhuset ligger längst ner på sluttningen och hål 1 ligger högst upp. Du spelar sedan nerför sluttningen mot klubbhuset, vilket innebär att det finns havsutsikt från varje hål.
Allt med det här spåret är kvalitet. Tees, fairways, greener, klubbhus och service är av högsta kvalitet.
Denna kurs ingår inte i priset för vistelsen, men bör definitivt vara värt att ta med i beräkningen.

Restauranger och barer

Heritage Awali har också ett underbart urval av restauranger. Huvudrestaurangen Savana serverar blandade rätter i bufféstil. Infinity Blue erbjuder internationella rätter och fisk- och skaldjursrätter. Den mycket populära baren vid poolen, Amafrooty, serverar snacks och sallader. På Heritage Le Telfair alldeles intill hittar du Gin’ja, en panasiatisk restaurang på stranden.

C Beach Club är resortens avslappnande bar, restaurang och strandklubb som är öppen hela dagen till sent på kvällen.

Det finns också många alternativ för indiska och internationella rätter samt en grillbufférestaurang i afrikansk stil. Prova också den läckra pool- och strandrestaurangen, som erbjuder en unik matupplevelse.

Spa och fritid

När det gäller välbefinnande och avkoppling kan du utforska Seven Colours Spa, inrett som en afrikansk by och fördelat på 3 000 kvadratmeter. Här finns behandlingsrum, fem trädgårdskiosker, två strandkiosker, två ångbad, en bastu, två hamam, två vichy-duschar samt vitalitets- och kylbad.

Umuzi Sports Centre (på plats), fitnesscenter, tennisbanor, bordtennis, terrängcykling och andra sportaktiviteter.

Heritage Nature Reserve: 1.300 hektar med inhemsk flora och fauna, med exceptionella vyer, floder och vattenfall. Eco Quad i särskilda områden, 4×4, mountainbike och trekking. Dag-, natt- och solnedgångsutflykter finns tillgängliga. Buggy-turer, wellnessvandringar, naturvandringar i UNESCO-biosfären och Mauritius Wildlife Foundations naturstigar finns också tillgängliga.

Det unika World of Sea Shells Museum, som rymmer den största samlingen av snäckor på den afrikanska kontinenten, ligger i Heritage Domain på La Place du Moulin.

Place du Moulin: f.d. sockerfabrik i hjärtat av området, helt restaurerad i kreolsk stil.

Indikativa priser

Pris per person i DKK inkl. all-inclusive hotell, obegränsad golf på Heritage Golf Club (Le Chateau Course), fri tillgång till spa, flygresa med resväska, handbagage och golfbag samt privat flygplatstransfer.
10 nätter inkl. gratis golf & all-inclusiveDubbelrum
1 februari 2024 - 30 april 2024från 26 995,- DKK
1 maj 2024 - 30 september 2024från 22 495,- DKK
1 oktober 2024 - 30 november 2024från 30.495,- DKK
1 dec 2024 - 31 jan 2025 (gäller ej från 23 dec 2024 - 6 jan 2025)från 26 995,- DKK
Anläggningen ligger i Domaine de Bel Ombre, på öns sydvästra kust. Resorten ligger bara cirka 60 minuters bilresa från Sir Ramgoolams internationella flygplats. Kom och njut av det bästa av Mauritius på denna fantastiska femstjärniga Heritage Awali Golf Resort där lyx, elegans och exceptionell service garanterar en oförglömlig vistelse.

Få en offert på en golfsemester med en vistelse på Heritage Awali Golf Resort

Du kan alltid ringa Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
och få en förutsättningslös pratstund.

    Fyll i formuläret nedan och få en kostnadsfri offert

    Våra specialister är alltid redo att hjälpa dig att hitta de bästa priserna på marknaden.

    DIN INFORMATION

    NÄR VILL DU ÅKA?

    FÅR VI HÖRA LITE OM DIG?