fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfresa till Thailand - Hua Hin

Wora Bura Hua Hin Resort & Spa

5/5

Golfpaket med prisgaranti

13 nätter från 20 995 DKK
Pris per person i DKK inkl. hotell med frukostbuffé, 7 x greenfee, flyg med resväska, handbagage och golfbag samt privat flygplatstransfer.

För att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse kontaktar vi dig inom 24 timmar för att erbjuda din resa.

Detta är vad du får i ditt golfpaket:

36 hål
7 rundor
Banor för mästerskap
Håll dig nära planen
Gourmet

Inga dolda priser, inga kostsamma mellanhänder och inga extra kostnader.

Boende

Wora Bura Resort erbjuder ett brett utbud av sviter och rum för att tillgodose alla behov och budgetar. Alla rum är utrustade med luftkonditionering, LCD-TV och Wi-Fi. Villorna är det självklara valet för dem som vill lägga till ett extra lager av lyx till sin vistelse.

Golfbanor

Upptäck Thailands golfpärlor som ligger precis runt hörnet. Med banor som Black Mountain Golf Course, Springfield Royal Country Club och Pineapple Valley Golf Course inom köravstånd är du aldrig långt från en unik golfupplevelse.

Restauranger och barer

Njut av en mängd kulinariska läckerheter på resortens egna restauranger och barer. Chulamongkut och Raktalay är de mest populära restaurangerna och erbjuder både buffé och à la carte-alternativ. Vi uppmuntrar våra gäster att utforska de utsökta lokala delikatesserna, där nyfångad fisk alltid är en höjdpunkt på menyn.

Spa och fritid

Unna dig en värld av välbefinnande i ett toppmodernt spa. Här kan du uppleva ett brett utbud av behandlingar som garanterar total avkoppling och förnyelse.

Dyk ner i en mängd aktiviteter som thailändska matlagningskurser, beachvolleyboll, aerobics vid poolen, mountainbike och ett urval av vattensporter.

Indikativa priser

Pris per person i DKK inkl. hotell med frukostbuffé, 7 x greenfee, flyg med resväska, handbagage och golfbag samt privat flygplatstransfer.
13 nätter inkl. 7 x greenfeeDubbelrum
Hela året runtfrån 20 995,- DKK
Anläggningen ligger längs den vackra Siam Bay och ända ner till vattenbrynet. Resorten ligger ca 3 timmar från Bangkoks internationella flygplats.

Få en offert på en golfsemester med en vistelse på Wora Bura Hua Hin Resort & Spa

Du kan alltid ringa Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
och få en förutsättningslös pratstund.

    Fyll i formuläret nedan och få en kostnadsfri offert

    Våra specialister är alltid redo att hjälpa dig att hitta de bästa priserna på marknaden.

    DIN INFORMATION

    NÄR VILL DU ÅKA?

    FÅR VI HÖRA LITE OM DIG?