fbpx
Skip to content Skip to footer

golfsemester till Turkiet

Sueno Deluxe Hotel

5/5

Golfpaket med prisgaranti

7 nätter från 9 995 DKK
Pris per person i DKK inkl. hotell med all-inclusive, 3 rundor golf, flyg med resväska, handbagage och golfbag samt privat flygplatstransfer.

För att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse kontaktar vi dig inom 24 timmar för att erbjuda din resa.

Detta är vad du får i ditt golfpaket:

36 hål
3 rundor
Typ av bana: Park/skog
Stanna på planen
Ultra allt-inklusive

Inga dolda priser, inga kostsamma mellanhänder och inga extra kostnader.

Boende

Med 426 exklusivt inredda rum är Sueno Deluxe Resort i Belek en utmärkt bas för din vistelse i komfort och välbefinnande.
Varje rum på Sueno Deluxe har en privat balkong eller terrass som inbjuder gästerna att njuta av den hisnande utsikten över anläggningens grönskande omgivningar eller det glittrande Medelhavet. Den rymliga klädkammaren ger gott om utrymme för att förvara kläder och golfutrustning, vilket säkerställer att rummen förblir snygga och inbjudande under hela vistelsen.
Komforten är viktigast med luftkonditionering som håller en behaglig temperatur året runt, oavsett utomhusförhållandena. Den välfyllda minibaren ser till att förfriskningar alltid finns inom räckhåll, perfekt att avnjuta på balkongen efter en dag på golfbanan eller vid poolen.
Den höga standarden på rummens inredning och bekvämligheter återspeglar Sueno Deluxe Resorts övergripande engagemang för att leverera en förstklassig upplevelse. Från de lyxiga sängkläderna till de eleganta badrummen med premiumtoalettartiklar är varje aspekt av rummen utformad för att överträffa gästernas förväntningar.

Golfbanor

Sueno Deluxe Resort i Belek erbjuder två utmärkta golfbanor, Pines och Dunes, som båda ger en fantastisk och varierad golfupplevelse. Dessa banor har utformats noggrant för att dra full nytta av det vackra turkiska landskapet.
Dunes-banan anses ofta vara den mer tillgängliga av de två och erbjuder en något kortare spellängd. Detta betyder dock inte på något sätt att banan är lätt. Tvärtom, Dunes kräver en hög grad av precision från tee till green. Banans layout utnyttjar den naturliga terrängen och spelarna måste noga överväga varje slag för att uppnå ett bra resultat.
Pines-banan, å andra sidan, är en ännu större utmaning och är känd för sin längd och komplexitet. Banans design kräver både längd från tee och precision i inspelen.
Kombinationen av dessa två olika banor gör Sueno hotels till ett populärt resmål för golfentusiaster som besöker Belek.

Restauranger och barer

Sueno Deluxe Resort i Belek erbjuder ett imponerande urval av restauranger och barer för att tillfredsställa även de mest kräsna gommar. Gästerna kan utforska en värld av smaker genom resortens sex specialiserade à la carte-restauranger, som alla representerar det bästa från olika internationella kök.
Från de förföriska dofterna och smakerna i den asiatiska restaurangen till de autentiska pastarätterna och pizzorna i den italienska Trattoria finns det något för alla. Dessa temarestauranger kompletteras perfekt av de två huvudrestaurangerna, som erbjuder ett brett urval av internationella och lokala rätter i en mer avslappnad bufféatmosfär.
För den som vill ha förfriskningar eller en cocktail på kvällen erbjuder Sueno Deluxe många olika barer utspridda över hela anläggningen. Varje bar har sin egen unika karaktär och meny, vilket gör att gästerna alltid kan hitta den perfekta platsen för att njuta av en drink, oavsett om de föredrar en lugn lounge eller en mer livlig atmosfär.
En särskild förmån för Sueno Deluxe-gäster är möjligheten att ytterligare utöka sina kulinariska horisonter genom att besöka restaurangerna och barerna på det närliggande Sueno Golf Hotel. Denna exklusiva tillgång ger gästerna ännu fler val och upplevelser under sin vistelse.
Sueno Deluxe Resort har skapat en mångsidig och lyxig gastronomisk upplevelse som perfekt kompletterar anläggningens vackra golfbanor och lyxiga faciliteter.

Spa och fritid

Sueno Deluxe Resort i Belek erbjuder en överdådig semesterupplevelse som passar både golfentusiaster och icke-golfare som söker avkoppling och underhållning. Anläggningens imponerande vattenlandskap omfattar inte mindre än fem pooler avsedda för vuxna.
För den som söker ultimat avkoppling och välbefinnande erbjuder Sueno Deluxe ett lyxigt spa- och hälsocenter som är en sann oas av lugn och omtanke. Här finns tre inomhuspooler, ett toppmodernt fitnesscenter, fem ångbastur, sex bastur och sex autentiska turkiska bad. Spaet har många behandlingsrum och erbjuder ett brett utbud av terapeutiska och avkopplande behandlingar. Gästerna kan välja mellan olika typer av massage, skönhetsbehandlingar, manikyr, pedikyr och innovativa hydroterapisessioner, alla utformade för att främja välbefinnande och avkoppling (observera att dessa specialiserade behandlingar är tillgängliga mot en extra kostnad).
Sueno Deluxe Resort är den perfekta balansen mellan aktiv semester och avkopplande lyx. Medan golfentusiaster kan njuta av anläggningens golfbanor, kommer icke-golfare att hitta en mängd möjligheter till avkoppling, underhållning och wellness.

Indikativa priser

Pris per person i DKK inkl. hotell med all-inclusive, 3 rundor golf, flyg med resväska, handbagage och golfbag samt privat flygplatstransfer.
7 nätter inkl. 3 x greenfeeDubbelrum
1 september 2024 - 20 september 2024från 14 595,- DKK
21 sep 2024 - 21 okt 2024 (översådd från 19 sep - 13 okt. Endast 1 bana öppen under denna period)från 14 295,- DKK
22 oktober 2024 - 5 november 2024från 13 695,- DKK
6 november 2024 - 20 november 2024från 12 895 DKK
21 nov. 2024 - 30 jan. 2025 (tillägg över jul och nyår)från 9 995,- DKK
31 januari 2025 - 2 mars 2025från 10 195,- DKK
3 mars 2025 - 15 mars 2025från 12 595 DKK
16 mars 2025 - 11 april 2025från 13 095,- DKK
12 april 2025 - 14 maj 2025från 13 495,- DKK
Sueno Hotels Deluxe Belek ligger på stranden i hjärtat av Belek, cirka 30 minuters bilresa från Antalyas flygplats. Privat transfer till och från flygplatsen ingår.

Få en offert på en golfsemester med en vistelse på Sueno Deluxe Hotel

Du kan alltid ringa Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
och få en förutsättningslös pratstund.

    Fyll i formuläret nedan och få en kostnadsfri offert

    Våra specialister är alltid redo att hjälpa dig att hitta de bästa priserna på marknaden.

    DIN INFORMATION

    NÄR VILL DU ÅKA?

    FÅR VI HÖRA LITE OM DIG?