fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfsemester till Portugal - Lissabon

Marriott Praia D'El Rey Resort

5/5

Golfpaket med prisgaranti

7 nätter från 8 995 DKK
Pris per person i SEK inkl. hotell/lägenhet med frukostbuffé, 5 golfrundor (välj mellan Praia D’El Rey eller West Cliffs inkl. transfer), flyg med resväska, handbagage och golfbag samt privat flygplatstransfer.

För att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse kontaktar vi dig inom 24 timmar för att erbjuda din resa.

Detta är vad du får i ditt golfpaket:

36 hål
5 omgångar
Extraordinära träningsmöjligheter
Stanna på planen
Gourmet

Inga dolda priser, inga kostsamma mellanhänder och inga extra kostnader.

Boende

Rummen på Marriott Praia D’El Rey utstrålar lyx och komfort och har skapats med stor omsorg om detaljerna för att uppfylla gästernas behov. Inredningen är modern och elegant, och varje rum är utformat för att ge en avkopplande atmosfär. De rymliga rummen välkomnar gästerna med vackert utvalda möbler och eleganta detaljer. Lyxiga sängkläder och bekväma sängar garanterar en god natts sömn. Från de privata balkongerna eller terrasserna har man en fantastisk utsikt över den omgivande landsbygden, golfbanan eller det glittrande havet. Moderna bekvämligheter som luftkonditionering, gratis Wi-Fi och platt-TV erbjuder gästerna all den komfort de behöver. Badrummen är elegant utrustade med moderna duschkabiner eller badkar och har lyxiga toalettartiklar. Rummen på Marriott Praia D’El Rey är en fristad av lugn och ro, och gästerna kan förvänta sig en bekväm atmosfär som är perfekt för att koppla av och njuta av anläggningens fantastiska faciliteter. Att bo på Marriott Praia D’El Rey är mer än bara ett boende – det är en inbjudan till att uppleva lyxen och gästfriheten vid den portugisiska kusten. De eleganta lägenheterna har fullt utrustade kök, klimatanläggning, satellit-TV och privata balkonger och terrasser, medan alla gäster kan njuta av den gemensamma poolen.

Golfbanor

Denna mästerskapsbana vid havet är visuellt förtrollande och erbjuder en spännande spelupplevelse tack vare den stora variationen av hål i det naturliga landskapet. De första nio hålen har en tydlig parkliknande känsla och slingrar sig in och ut bland tallarna, medan de sista nio är några av de bästa linksbanorna i Europa. Signaturhålen – 13, 14 och 15 – löper längs Atlantkusten och erbjuder fantastiska vyer över havet, sanddynerna och tillbaka mot tallskogen. Banarkitekten Cabell Robinson har designat Praia D’El Rey som en komplett golfutmaning med utmanande, djupa bunkrar, böljande greener och naturliga, råa sandkanter som står i skarp kontrast till de frodiga, gröna fairways. Banan har utsetts till Europas sjunde bästa av Golf World Magazine. Golfakademin på plats har 24 individuella driving range-banor. Den stora puttinggreenen är en av de största i Europa (900 m²) och det finns en övningsbunker för fairway bredvid driving range-båsen, allt utformat för att förbättra dina färdigheter.

Restauranger och barer

Marriott Praia D’El Rey erbjuder en kulinarisk upplevelse som återspeglar kvalitet och mångfald. Anläggningens restauranger och barer försöker tillgodose gästernas gastronomiska preferenser med en smakfull blandning av lokala och internationella rätter. The Atlantic Grill: Anläggningens signaturrestaurang förtrollar gästerna med en elegant atmosfär och en meny baserad på färska lokala råvaror. Denna utsökta restaurang kombinerar kreativitet och tradition för att skapa oförglömliga gastronomiska ögonblick. Contato Lobby Bar & Lounge: En avslappnad mötesplats där gästerna kan njuta av lättare måltider, snacks och förfriskningar i en mysig atmosfär. Detta är den perfekta platsen att koppla av efter en dag med aktiviteter. Emprata Clubhouse: Ligger nära golfbanan och erbjuder en avslappnad atmosfär och en varierad meny. Gästerna kan njuta av utsökta rätter med utsikt över golfbanan. Clubhouse Pool Bar: Perfekt för en uppfriskande drink eller lättare måltider vid poolen. Denna bar är en idealisk plats för att koppla av och njuta av solen. Atlantico Pool Bar: En inbjudande poolbar där gästerna kan koppla av med en svalkande drink och njuta av den avslappnade atmosfären vid poolen. Kombinationen av gourmetupplevelser och avslappnad mat gör Marriott Praia D’El Rey till en kulinarisk destination där gästerna kan skämma bort sina smaklökar och njuta av en varierad meny i vackra omgivningar.

Spa och fritid

Praia D’El Rey Resort har ett eget tenniscenter med 7 utmärkta banor. Hotellets wellnessavdelning omfattar uppvärmda inomhus- och utomhuspooler, jacuzzis, bastu, ångbad, Vichy-duschar och ett välutrustat fitnesscenter. Samtidigt erbjuder den omfattande spaavdelningen ett brett utbud av specialiserade behandlingar, inklusive massage, aromaterapi, thalassoterapi, ansiktsbehandlingar och hydroterapi – ett utmärkt ställe att varva ner på.

Indikativa priser

Pris per person i SEK inkl. hotell/lägenhet med frukostbuffé, 5 golfrundor (välj mellan Praia D’El Rey eller West Cliffs inkl. transfer), flyg med resväska, handbagage och golfbag samt privat flygplatstransfer.
7 nätter inkl. 5 golfrundor - Marriott HotelDubbelrum
1 januari 2024 - 29 februari 2024från 9 995,- DKK
1 mars 2024 - 22 mars 2024från 11 395 DKK
23 mars 2024 - 30 mars 2024från 11 695 DKK
31 mars 2024 - 9 maj 2024från 11 395 DKK
10 maj 2024 - 4 jul. 2024från 11 695 DKK
8 september 2024 - 2 november 2024från 11 695 DKK
3 november 2024 - 16 november 2024från 9 995,- DKK
7 nätter inkl. 5 golfrundor - Lägenheter för 4 personerPris för 4 personer
1 januari 2024 - 29 februari 2024från 8 995,- DKK
1 mars 2024 - 22 mars 2024 från 9 995,- DKK
23 mars 2024 - 30 mars 2024från 9 995,- DKK
31 mars 2024 - 9 maj 2024från 9 995,- DKK
10 maj 2024 - 4 jul. 2024från 9 995,- DKK
8 september 2024 - 2 november 2024från 9 995,- DKK
3 november 2024 - 16 november 2024från 8 995,- DKK
Tillägg
När du bor på Marriott Hotel: Välj mellan 2 extra kurser: Royal Obidos eller Bob Sucesso extra för hela veckan. Inkl. överföring för:DKK 800,- (£ 800,-)
Halvpension:DKK 2 000,00
Marriott Praia D’El Rey Resort, en dold pärla på den portugisiska kusten, ligger bara cirka 90 minuters bilresa nordväst om Lissabons flygplats. Det idealiska avståndet gör det till ett lättillgängligt tillflyktsort för golfare. Omgivningarna kring Praia D’El Rey kännetecknas av breda sandstränder, dramatiska klippor och spektakulära kustlandskap. Anläggningen ligger nära den historiska staden Óbidos, som erbjuder en charmig blandning av kullerstensgator och medeltida arkitektur, vilket gör det möjligt för gästerna att utforska områdets rika historia och kultur.

Få en offert på golfresor med en vistelse på Marriott Praia D'El Rey Resort

Du kan alltid ringa Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
och få en förutsättningslös pratstund.

    Fyll i formuläret nedan och få en kostnadsfri offert

    Våra specialister är alltid redo att hjälpa dig att hitta de bästa priserna på marknaden.

    DIN INFORMATION

    NÄR VILL DU ÅKA?

    FÅR VI HÖRA LITE OM DIG?