fbpx
Skip to content Skip to footer
Book din næste golfrejse til Portugal hos Verti Golf Tours

Golfresor till Portugal

Golfsemester till Portugal är en upplevelse som sticker ut som en absolut höjdpunkt för alla golfentusiaster. Med sin samling av förstklassiga golfbanor i pittoreska omgivningar, ett milt klimat året runt och en gästfrihet som är svår att matcha, har Portugal etablerat sig som en av Europas bästa golfdestinationer. Det är inte utan anledning som landet har utsetts till världens bästa golfdestination flera år i rad, från 2014 till 2017.

Portugal har cirka 90 golfbanor, inklusive 57 18-hålsbanor och 9 27-hålsbanor, vilket skapar en mångfald av layouter och utmaningar för golfare på alla nivåer. Banorna är designade av golfikonerna Jack Nicklaus, Nick Faldo och Arnold Palmer och är vackert integrerade i Portugals natursköna landskap, och alla har utvecklats med djup respekt för miljön.

Boka golfsemester till Portugal med Verti Golf Tours. Att resa till detta golfmecka är smärtfritt, med flera direktflyg från Danmark till populära portugisiska destinationer som Faro och Lissabon. Stadsgolf i Lissabon erbjuder sin unika charm, medan den portugisiska rivieran, väster om Lissabon, lockar med flera fantastiska golfbanor i de charmiga städerna Cascais och Estoril.

Algarvekusten är hem till några av de mest spektakulära golfbanorna i världen, komplett med långa vita sandstränder, blå laguner och pittoreska byar. Oavsett om du letar efter en bana som har varit värd för European Tour eller föredrar en mer avslappnad golfklubb, erbjuder Algarve oöverträffad variation. Regionens pittoreska fiskebyar och kuststäder erbjuder också en mängd aktiviteter utanför banan.

En golfsemester till Portugal är en all inclusive-upplevelse som kombinerar golfbanor i världsklass, fantastiska naturomgivningar, kulturella attraktioner och utsökt portugisisk gastronomi. Detta är den ultimata golfsemestern för den sanna livsnjutaren!

Välkommen till en oförglömlig golfsemester i Portugal – en destination där passionen för golf möter skönheten i det portugisiska landskapet och den varma lokala gästfriheten. Låt Verti Golf Tours vara din guide till en extraordinär golfupplevelse, där varje detalj är noggrant planerad för att säkerställa att din golfsemester till Portugal är inget annat än perfekt.

HOTELL OCH RESORTER

Din nästa golfresa väntar – Upptäck de bästa golfbanorna i Portugal!
TA KONTAKT MED OSS OM GOLFRESOR TILL PORTUGAL


    Kontaktuppgifter

    Verti Tours ApS